Burkaycım, bence motoru zaten tatminkar, zayıf bir araba değil, sorunsuz hale getirip binmeni tavsiye ederim.
Swap vs. bence gereksiz.
Printable View
Burkaycım, bence motoru zaten tatminkar, zayıf bir araba değil, sorunsuz hale getirip binmeni tavsiye ederim.
Swap vs. bence gereksiz.
bence alt devirlerinin canlanması için biraz hacim açabilirsin. yapabilirsen.
Teşekkür ederim. Uğraşıcaz birşeye benzemesi için :)
Kardeşim gırgır olduğunu biliyorum ama aklıma da gelmedi değil hani :) ya aynen öyle dediğin gibi şimdi alacağım araba da kapalı kutu olacak. Hiç değilse bunun masrafını biliyorum her bi şeyini öğrendim sayılır falan...bari başlamışken bitirelim şu işi dedim ve vazgeçtim.
Abi ufak tefek bişiler, dokunuşlar yapacağız bakalım... :)
Şu anki motorla nereye kadar gideriz meçhul. İşlemler yapıldıktan sonraki ayar tutması daha da meçhul çünkü motor önceden rektifiye görmüş bir motor. Swap değilde birkaç sağlam parça değişimi falan deneyeceğiz bakalım....
Neyse maşallah diyelim :D
bence yapıcagımız tek bişi kaldı zippo cakmak birazda benzin :D döküp yakıcam bi gece bmw yi hahahahahahahh kötü adam mod: on :D
Allahını seven admin şu burağı banlasın ya. İnsan her konudamı makara yapar. :D
moruk sana söyledim sen ne yaparsan yap arkandayız her zaman fakat biz nereye s*çıcaz olum :D
ee burda canlılık yokmu ?
Bu aralar yatıştayız. Kapımın önünde mahsun mahsun yatıyor garibim. Haftasonu itibariyle başlayacağız kısmetse..
Evet arkadaşlar. Çok çetin yollardan geçtik kah güldük kah eğlendik, arabayı yatırdık, yılmadık ve büyük gün geldi :D
Hayırlısıyla tüm işlerimizi yoluna koyduk bu hafta sonu Eray Yümsel katkılarıyla motor projemize ve arabanın komple temizlik ve eksik parça projesi :) konularında harekete geçiyoruz. Aracımız Cumartesi günü çekiciye yüklenerek Eray Usta'mızın istediği yere götürülecek. :)
Herkese çok teşekkürler tekrardan...
Vira bismillah...
haydi maşallahhh şimdiden :)
Konuyu zevkle takip ediyorum. İnşallah hayalindeki, gönlündeki aracı yaparsın. Kolay gelsin... :)
candır candır e34