Teşekkür ederim. Kısmet işte..
Aracı satmaya karar verirken hep senin sözlerin aklıma geldi :D hırsızdan mı aldın bu arabayı oha bu ne pislik falan :D neyse en azından biraz adam edebildim az da olsa.hayırlısı artık...
Printable View
Sen zaten hırsıza benziyon :D kendi aracına hırsız gibi giriyon pampa :D
yemin le gece seni bizim mahallede görsem polise ihbar ederim :D :D :D :D
proje kaldığı yerden devam edicek millet...satmaktan vazgeçtim.o kadar çok insanla konuştum ki sayısını hatırlamıyorum ama hepsi inanılmaz barzo herifler(kimseyi küçümsemem ama konuştuklarım ciddi efsaneydi :) ) onlarla satış muhabbetine, araçtaki masraf şu bu muhabbetine gireceğime toplarım yavaştan yavaştan binerim senelerce sorunsuz sıkıntısız.acelemiz yok çok şükür...
saygı duyarım bro biliyorsun ...
Hayırlısı olsun..
Ahhh ahhh. Neyse burdayız yine. :)
Güzel haber durmak yok devam bakalım :)
eyvallah canım kardeşim...
sağolasın berkayım...
tavana asacan beni biliorum :D ama yapamadım satamadım arabamı :D
eyvallah melihim.bu arada şu arabayı bitireyim, ilk işim senden su california scents almak :D arabanın içini yaptırdığımda sürekli sabit kalacak bir koku istiyorum...
burkaycım senın motorun problemını çözdüm :D
http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/h...78891325_n.jpg
Herşeyin hayırlısı Burkay herşey gönlünce olur inşallah
Buyur buradan yak. Swap yapmayacaksan ciddi anlamda satalım derim.
Swap yapacağın paraya da şu Ankaradaki 535'i alırız neredeyse. Sen otur bi iyi düşün şu işi.
hayırlısı olsun pampa :D gene bize sanayi gene bize yollar maslagın yollarını ögrendim sayende :D
Hayırlı olsun toplanılsın eminim güzel bi araç çıkacak ortaya kazasız belasız kullan. :)
bak yemin ediyorum içim sızladı bunu söyleyince. hacı ben onu ciddi söylememiştim yani öyle esrpiyle karışık. yani öyle aklına kötü bişey gelmesin. :o
ya satmak şu açıdan iyi elindeki buna yatırcağın parayıda sattıktan sonra üstüne eklersin daha temizini alırsın. en azından zaman kaybolmaz sanayide orda burda. o kadar strese girmezsin. ama tabi alacağın araçta sonuçta yaşı gereği isticek bişeyler onuda kimse bilemez.
projeye devam etmenin iyi tarafı en azından arabanın sıkıntılarını bilceksin yada bişey çıkarmıcağını bilceksin çıkarsa neresi çıkar onu biliceksin. kafana göre düzelticeksin.
hayırlısı olsun kardeşim allah yüzünü kara çıkarmasın.:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup ::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
burkay hacim büyüt.