Orda burda gez bana plakalık bul de beh beh beh
hallederiz abi biri odamdada diğeri nerede bilmiyorum gerçi öne plakalık ne kadar gerekir bilmem çok lazım olursa gider kosiflerden alırım zaten 3 ve 7 serisi kataloglarımı göndermediler hala
Orda burda gez bana plakalık bul de beh beh beh
hallederiz abi biri odamdada diğeri nerede bilmiyorum gerçi öne plakalık ne kadar gerekir bilmem çok lazım olursa gider kosiflerden alırım zaten 3 ve 7 serisi kataloglarımı göndermediler hala
Konuyu tek tek inceledim.
1- Sabrına hayran kaldım.
2- Arkadaşların bakımından çok şanslı olduğunu anladım.
3- Eray abinin nekadar iyi ve yardımsever biri olduğunu gördüm.
Vb vb..
Helal olsun. Allah emeklerini boşa çıkartmasın.
Ağız tadıyla artık tamam oldu diyerek binmen dileğiyle![]()
Çok teşekkür ederim. Sabrın sonu selamet diye bu kadar sabırlıyımArkadaşlarım ise benim tek varlıklarım hepsine bu vesileyle tekrar teşekkür ederim
![]()
Eray Abi'ye gelinceee...Mutlaka herkesin tanışıp bir iki kelime bile konuşmasını şiddetle öneririm.
Sağolsun çok kahrımı çekti...
Çok teşekkür ederim tekrardan. Acelem yok valla ufak ufak bitiriyorum. Saçlar beyazladı ama![]()
Hacı abi üşenmeden ilk sayfadan buraya kadar baka baka geldim. Vallahi iyi uğraasmıssınO ib.... burak la yapılacak iş değil bu ama tekrardan helal olsun
şakası bi yana allah kazalardan belalardan burak E gibi yamyam insanlardan korusun![]()
#KGdetanirlar
Çok teşekkürler.
Burak deme bana ya..![]()
Burak iyidir candır. Çok sağolasın. Hep birlikte kazasız belasız.
Yoh!Hacı feci bunaldım kendimi tatile attım. Ara verdim bir süredir ama dün itibariyle tatilden döndüm tekrar başlayacağım inş. Yeni kareler olur yakındır.
![]()
Marmaristen değil araçtan fotolar görmek istiyoruzBen tatil olayını erken başlayıp erken bitirdim
Burak iyidir iyi. Bana da Kaamil demeyinahaahah
MaşAllah. Emeklerinin karşılığını alman dileğim ile. Güzel olacak sonunda. Kazasız, belasız.
New Toy! - 41 AJV 325
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)