Amin inşallah. :) Teşekkür ederim.
Bakalım artık ne keyfi verecek :D Bu bozuk haliyle bile müthiş keyif veriyor şahsen. Arka yaylar falan özellikle, bayağı iyi durumda. Otobüs gibi sekiyor mübarek. :) Motoru halledek bi gerisi çok çok kolay... :)
Printable View
Amin inşallah. :) Teşekkür ederim.
Bakalım artık ne keyfi verecek :D Bu bozuk haliyle bile müthiş keyif veriyor şahsen. Arka yaylar falan özellikle, bayağı iyi durumda. Otobüs gibi sekiyor mübarek. :) Motoru halledek bi gerisi çok çok kolay... :)
hacı hayırlı olsun sonunda erdin muradına:D iyi günlerde bin yardmcı olablcğim bişi olursa tlf kdar uzağım :)
bugün hayvan gibi yağ yakanını kullandım (içi dışı bitik) o haliyle bile zevk aldım :)
Allah kolaylık versin :)
sağolasın kardeşim.düşünmen yeter... :)
Gelelim bu haftasonu neler yaptığımıza. Aslında hiç birşey yapmadık. Cumartesi günü AhmetYılmaz'la gırgırlı, şamatalı, eğlenceli yolculuk sonucunda götürdük Yusuf Abi'nin tamircisine arabayı bıraktık bakalım kısmetimize hangi arıza çıkacak. :)
Sadece arabadaki kötü durumu anlamanız için arka aydınlatmalardaki temizliği! :ofk: görün diye koyuyorum... İyi den iyiye benden önceki sahibine sağlam küfürler etmeye başladım. Bu kadar da pis kullanılmaz ki arkadaş! Torpidoyu herifler konsola vidalayıp sabitlemişler...
Temizlemeden önce:
http://i.imgur.com/XKbcT.jpg?1
Temizledikten sonra:
http://i.imgur.com/b7Bcc.jpg?1
Tadımlık 2 foto göstereyim dicem ama ne tadımlığı tam kahırlık :hahaha: :
http://i.imgur.com/3Nsfe.jpg?1
http://i.imgur.com/PwW1u.jpg?1
Hayırlı olsun.:)
favori ve tavsiye konularına e34 aldım diye mesajlar atmaya başladığından beri seni ne zaman görsem profilini kurcalayıp acaba konusunu açtımı diye bakıyordum, biraz önce avatarı görünce bir ümit gene profile baktımki açmışsın. neden bu kadar inceledin dersen, yaklaşık 4 aydır 24v olan modeller 5.25 ve 5.20 lere bakıyorum ama sadece bu ikisine bakıyorum, manuel şanzuman olanlara, tabiki kesinlikle sunroof olacak falan derken çok güzel araçlar düştü ilanlara, fakat favorilerimde ilanların sürekli fiyatları düştü, sonrada arka sayfalarda kalınca yeni ilanlar açtılar. param hazır gibi fakat hala hangisini alacağımı kestiremedim, e36 mı e34 mü e30 mu, birde bursada doğru düzgün araç satan yok birde temizini arıyacam oyki oyyy :D
senin adına çok sevindim, artık forumu açar açmaz bişeyler varmı diye bakacağım topic burası :) kolay gelsin, bol bol eğlenceli araba tamirleri inş :)
İnşallah sorunsuz çıkacak makinamız. Burdan Yusuf abimede çok teşekkürler. Herşey için.
abi kalorifer sistemin nasıl iyi ısıtıyormu
çok çok teşekkür ederim. :) sormak istediğin veya yardımcı olmam gereken ne varsa her zaman yardımcı olmaya çalışırım.inan temizini bulmak çok çok zor.24V çok baktım ama uçuk paralar, dehşet pisler.bende en sonunda sıyırdım kafayı gittim 12V en pisini aldım ama umduğumuzdan daha pis çıktı :D uğraşacağım, değiştireceğim çok ama çok şey var.çok değişiklik olacak.modernizasyon var aklımda önceden de belirttiğim gibi...yine dediğim gibi her zaman yardımcı olmaya çalışırım.tekrardan çok teşekkürler.
bende tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum Yusuf Abime...
kardeşim hiç ısıtmıyor :D Cumartesi test ettik ahmetle.full soğuk. :D ne yapmak lazım?:soru: açıkçası araştırmaya hiç vaktim olmadı.aklım fikrim motorda...umduğumdan çok daha farklı arızalar çıktı.o yüzden fikir istiyorum senden.
Bu arada bugünkü gelişmeleri de aktarayım hazır yazmışken. Aracın motoru sökülüyor. Motor kulakları, rotiller ve conta takımı A'dan Z'ye değişecek. Vuruntu var. Motor adam akıllı sabitlenecek. Sürpriz oldu bu. Ancak sevindirici bir haber de var. Ustanın dediğine göre görüntüde elektrik tesisatımızda büyük bir sıkıntı yok.
Hayırlı uğurlu olsun yapıldımı çok güzel oluyorlar
hayırlı olsun güle güle kullan ;) umarım aklınızdakiler gerçekleşir çok güzel bi kasa.
Masallah kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun guzel arac :)
Maşallah.heycanınıza saglık
Amin.. Teşekkür ederim. Cümlemize kazasız belasız.
Teşekkür ederim. Genç olmanın verdiği heyecan birde kendi başıma birşeyler yapabilme heyecanı daha ağırlıklı.. :)
Bu arada arkadaşlar müsait olduğunuz bir zamanda şu linki bir inceleyin lütfen. Adam şaheser yaratmış E34'te... İdolümsün Kev Reyizzz... :icon_rule
Kev's E34 520i Restoration Project!
guzel olucak ınsallah temız temız bınersın