anaaa yeni gördüm ya ben ne zaman ıslatıyoruz bakem :D
Printable View
anaaa yeni gördüm ya ben ne zaman ıslatıyoruz bakem :D
Bu hafta sonu ne çabuk geçti. Ailemi şimdi görüyorum lan. :D
olum asıl yorgunluk şimdi çıkıyor bilio musun?gözlerim kapanıyor desem yeridir...annemi 3 gündür görmüorum olum düşün :D
Valla abi işin zor gibi görünüyor ama yapılmıcak gıbı degıl inş hayırlısıyla üstesinden gelirsin :) Allah kaza bela vermesın hayırlı olsun tekrar :)
Umarım kafanda ki gibi gider her şey dertsiz tasasız toplar keyifle binersin. Benimde başımda var benzer bi bela :D
ben bişey sorucam musadenle. sen arabayı kımden aldın. ulan ınsan hıcmı bı bez surmez arabaya höh be kardeşim.
bırde o kafalık ne oyle ya kac yıldır yıkanmıyosun lan o kafalık nasıl kırlenır oyle.
o arabanın o kadar kırlenıp rutubetlenmesı ıcın yagmurlarda fılan camının acık kalıp su yemesı lazım. o kadar kırlı olması ıcın o camın epey bı acık kalıp toza dumana maruz kalması lazım.
araba elınde guzel olcak allah utandırmasın. ama bence bı yere basladıgında en dıbıne kadar gıt. en azından yaptıgın yerı burası temız dıye bıl. yarın oburgun duzelttın yerın altından baska bısey cıkıp surprız yapmasın.
neyse ki şu anda ıptıs ıptıs var kardeşim :D
sağolasın kardeşim. Allah sana da kolaylık versin.
Ya işte kardeşim iyi niyet ettik adam dedi arabada şu var bu var ama halledilmeyecek gibi bir şey değil bizde tamam demiş bulunduk bir sefer. Arabayı teslim alırken anladım ben nasıl bir durumda olduğunu. Herif sadece benzini koymuş yürümüş arkadaş. Böyle bir pislik yok ama yani.
Asıl elimde 1 fotoğraf var ki koymaya çekiniyorum buraya. Arka koltuğun altının durumu. :ofk: Hafta sonu bütün koltukları söküp girişecem bakalım ama inşallah tetenoz falan olmam :) Her pisliğin sonuna kadar gidicem ve çiçek yapıcam bu arabayı ant içtim çok fena...Başımda ekmek kırsalar bile yeminimden dönmem :D
Arabayı mı temizleyeyim yoksa yenileme mi yapayım bilemedim açıkçası. Allah yukarıda diyorum ve her yaptığım işi severek yapıyorum ama benden önceki sahibine her fırsatta sövüyorum...
kardeşim hafta sonu geliyorum biliyosun bence komple sökelim arabayı sonra supriz olmasın bize.
ayrıca gel komple yalıtım yapalım deneme tahtası bmw 5.20 i :D
Allah sabır versin kardeşim işin gerçekten çok meşakatli ama finalde alacağın hazza değer ;)
yavrum bigün ahmetle falan konuşunda hep birlikte uygun zaman ayarlıyalım detaylı içine bi girelim böyle bi pislik görünce canım çekti :D