gazaan mübarek olsun kardeşşşş![]()
Burkay hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun
Gelişmeleri merakla bekliyoruz. umarım istediğin sonuca ulaşırsın![]()
2 gündür aklımda kanka sorcam sorcam unutuyorum hayırlı olsun burkayım allah güle güle binmeyi nasip etsin![]()
Teşekkür ederim
Sağol abicim
Sağol kardeşim...Ufak ufak yapacağız bişiler işte. Bakalım.
Sağolasın kardeşim. Hep birlikte inşallah...
Eveeett....Gelelim bugünkü gelişmelere. Karakızımı(bundan sonra öyle adlandıracağım) bugün ufak çaplı servisten aldım. Değişen parça sadece Yağ filtresi, Yağ müşürü, Hava filtresi ve Bujiler oldu. Birde viteslerde boşluk vardı. Halledildi. Ancak üzücü bir haber alarak elektrik tesisatında sıkıntı olduğunu öğrendik. Halledeceğiz sorun yok. Sadece aklımda olan planları bir süre erteleyeceğim. Pişman mıyım? Hayır
Uğraştıracak mı? Evet hem de çok fazla.
Şimdilik birkaç fotoğraf gelsin. Yıkandık sadece. Pis pis binmek olmaz. Değişiklik yok ancak iç fotoları isteyenler vardı.
Buyrun:
İşte iç kısmımız. Koltukların hali *****. Halledilecek.
Pandizotların hali. Halledilecek.
İşte paslarımız, kırıklarımız:
Durum budur. Bir bu kadar daha sorun var. Kulaklarımı tıkadım lafa söze karşı. İnat ettim cebimde 5 kuruş dahi kalmasa yapacağım bu arabayı ve keyfini süreceğim.![]()
Deli miyim? Evet![]()
banlıydım yazamadım.
oooooo hayırlı olsun.inşallah hayırlıysa restore edersen aracı. e34'ün tadı başkadır.
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
O kapılar kapandımı la acaba![]()
Olacak olacak inşallah.
enough ?
Araba orda kalsın sürekli orası işlek hemde gözümüzün önünde hep.![]()
enough ?
Kanka masallah cok guzel arac 99 jantlari sanirim onlar?
Hayirli olsun gule gule kullan kardesim![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye