proje kaldığı yerden devam edicek millet...satmaktan vazgeçtim.o kadar çok insanla konuştum ki sayısını hatırlamıyorum ama hepsi inanılmaz barzo herifler(kimseyi küçümsemem ama konuştuklarım ciddi efsaneydi) onlarla satış muhabbetine, araçtaki masraf şu bu muhabbetine gireceğime toplarım yavaştan yavaştan binerim senelerce sorunsuz sıkıntısız.acelemiz yok çok şükür...
Hayırlısı olsun..
Ahhh ahhh. Neyse burdayız yine.![]()
enough ?
Güzel haber durmak yok devam bakalım![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
eyvallah canım kardeşim...
sağolasın berkayım...
tavana asacan beni biliorumama yapamadım satamadım arabamı
![]()
eyvallah melihim.bu arada şu arabayı bitireyim, ilk işim senden su california scents almakarabanın içini yaptırdığımda sürekli sabit kalacak bir koku istiyorum...
burkaycım senın motorun problemını çözdüm
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Buyur buradan yak. Swap yapmayacaksan ciddi anlamda satalım derim.
Swap yapacağın paraya da şu Ankaradaki 535'i alırız neredeyse. Sen otur bi iyi düşün şu işi.
bak yemin ediyorum içim sızladı bunu söyleyince. hacı ben onu ciddi söylememiştim yani öyle esrpiyle karışık. yani öyle aklına kötü bişey gelmesin.
ya satmak şu açıdan iyi elindeki buna yatırcağın parayıda sattıktan sonra üstüne eklersin daha temizini alırsın. en azından zaman kaybolmaz sanayide orda burda. o kadar strese girmezsin. ama tabi alacağın araçta sonuçta yaşı gereği isticek bişeyler onuda kimse bilemez.
projeye devam etmenin iyi tarafı en azından arabanın sıkıntılarını bilceksin yada bişey çıkarmıcağını bilceksin çıkarsa neresi çıkar onu biliceksin. kafana göre düzelticeksin.
hayırlısı olsun kardeşim allah yüzünü kara çıkarmasın.![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)