Eray abi sana bi soru sorucam, 1.4 dizel motoru indirip aynı marka 1.6 dizel motor koymak istesek nasıl bi yol izlememiz gerekir. Ortada hiç bir şey yok ne fol ne yumurtaDüşünüyoruz da, bilgimiz olsun.
Hallederizuzun konular ararsin gorusuruz
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Merhaba;
Yerimidir bilmiyorum eğer değilse af buyurun, benimde birtane 5.20i 24v alma niyetim var yarın ama tavsiye edermisiniz? Birde alırken nelere dikkat etmeliyim yada aracı kime göstermeyilim?
teşekkürler hoşbulduk. Peki önerebileceğiniz usta varmıdır? ***** herkez anlamıyo diye biliyorum bu araçlardan sora sorun çıkartırsa benim için iyi olmaz![]()
Güncel bir resim gelsin bakalım. Gelişmeleri de aktaralım hazır konu aktifken.
-Benden önceki dırzo motor yaptırmış büyük ihtimal ya da kulaklarını bir şekilde kırmış ve motor bildiğiniz inşaat demirleri ile sabitlenmiş. Yeni motor kulaklarının bulunması, kaynaklanmış inşaat demirlerinin sökülmesi falan filan 3-4 gündür Eray Başkan bu işle uğraşıyor dün akşam gördüm helak olmuş. Bir deri bir kemik kalmış.Ancak bugün mutlu sona ulaşacağız kısmetse. Motor arabaya koyuldu ancak motor kulaklarının ayarsızlıklarından dolayı(daha önceki kaynaklanan inşaat speclerden) motor 1cm-1,5cm geriye doğru çekilecek. Akşam uğrayacağız tekrardan.
-Mercekli farlarımız değişiyor. Orjinale dönüş yapıyoruz kısmetse. APP ler de yapılmış. Eray Başkan sürprizi diyebiliriz.Çok değişimler daha olacak. Mekanik işlerin sonuna geldik. Bundan sonrası kıl tüy görsellik
![]()
![]()
Burkay hayırlısı ile biter inşallah Erayında eline saglık
Bitince bir tur verirsin artık![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)