son durum nedir acaba
Ya biraz duraksadık bu ara haklısınız. Halletmem gereken bazı işler var öncelikle. İş kurduğumdan dolayı ilgilenemiyorum fazla. Onları halledeyim tekrardan start vereceğiz.
Her şeyimiz tamam. Komple iç aksam, kapı kilitleri, koltuklar vs. Sadece motorda biraz oynayacağız ve kaporta boyaya girip araç toparlanacak. Ancak az daha sabır. Yaza hazırız inşallah.
Resimler için de az biraz daha bekleteceğim. Sadece şunu söyleyeyim. Hatta oylama yapayım. Nabız olur hem de. Renk ne olsun?
1- Daytona Violet
2-Bildiğimiz Sarı(Çılgın bir şey olması açısından)
3-Messing Metallic (Eğer bu renk olursa tam olarak arkadan bu görüntü olur)
4- Bordo (1-2 ton daha açığı da olabilir)
5- Siyahtan devam mı?
![]()
daytona tartışmasız kardeşim...
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
daytona ya zafım var benimm5 hariç daytona e34 çıkmış mı sanmıyorum ama bakmak lazım yoksa m5 tampon ister
sarı e34 un ağırlığa gitmez bence direk ele, füme veya siyah olabilir.
Bordo diyorum ben heryere gider![]()
...
Valla mat daha hoşuma gitmişti benim metalik pek bi standart duruyor
daytona ile bordo düşünülebilir 2 sinden biri siyah sarı kesinlikle olmamalı sarı ağırlığa saçma kaçar
siyahın zaten tadını aldınız
Daytona çok iyi durur cilayı yapınca otur karşısına izle
Ama benim bmw de iki favori rengim var birisi Brass metallic diğeride Sepang bronz. Sanırım ikiside e34de hiç yok ama güzel bir jant ile efsane bir renk olur diye düşüyorum. İlerde hep bir bmw toplama hayalim var o hayal gerçek olursa ben kesinlikle bu renklerin birini tercih ederim![]()
capcanlı bı bordo yakar bence ama, 3.reımdekı gıbı veya senın koyugun enson kı resımdekı gıbı degısık renklerde ck farklı kılar aracı
sonuc olarak ben kararsızım![]()
sarı çok güzelmiş abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)