bizimde böyle bi maceramız geçti konusunuda acmıstım hatta çok emek zaman para harcadık hissettiklerinizi bizde yaşadık gerçekden , inşallah güzel sona ulaşırsınız Allah kolaylık versin
bizimde böyle bi maceramız geçti konusunuda acmıstım hatta çok emek zaman para harcadık hissettiklerinizi bizde yaşadık gerçekden , inşallah güzel sona ulaşırsınız Allah kolaylık versin
Böyle uğraşlarını görünce inip arabanın bi yerlerini söküp temizleyesim geliyor valla
İyi iş başarıyosun kolay gelsin..
Baya baya ilerlerme kaydettik aslinda. Az bir sure sonra boyaya girecegiz kismetseRenk degisimi olacak buyuk ihtimal bakalim ama daha net karar vermedim. Takilacak malzeme cok. Gelen malzemeleri sayacak olursak:
1- Komple kilit seti. Kapi kollari ile beraber.
2- 4 kapi pandizot seti
3- Komple fren merkezi
4- Tum havalandirma ve hoparlor kapaklari vs.
5- En onemlisi. On iki koltukCok buyuk surpriz bu iste.
6- Kapi fitilleri.
Ici bitti sayilir. Toplamasi kaldi bir tek
Resim yuklemek icin biraz daha beklemenizi rica edecegim cunku yapilan ve yapilacak cok islem var. Tipki bir hikaye gibi sirasiyla yukleyecegim. Az daha sabir![]()
ön iki koltuğun baş harfi Rizenin "R"'simi ?
abi renk konusunda değişim yapacaksan sana bol örnekli bi kartela gösterebilirim jant modelin,de söylersen yığarım buraya seçeneklerini
bana sorarsan sen daytona violeti düşünmeye başla ben sana very rare bmw individual renklerini yazıcam
hadi burkayım foto istiyoruz artık![]()
Ben bile aşırı merak ediyorum fotoğraflar nerdeee![]()
...
ben dayanamıyorum kardesim
ufak bi spoiler, gerisini siz hayal edin
![]()
Merakla bekliyoruz![]()
Agalar 10 kisi olarak kayisi kopardik ben diyim sizeSaka bir yana bi resim daha atmaya calisayim ben. Bi ufak teaser daha gelsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)