Düzgün bir fotoğraf ekleyelim.
3.5 senenin getirdiği çizikleri yok ettik.Parlaklığını daha da derinleştirdik.Daha eksiklerimiz var.Elimizden geldiğince eklentileri yapıyoruz.
![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
Merhabalar... (:
Öncelikle aracınızı güle güle kullanın. Gerçekten yapılan her işlem kaliteli ve yerinde olmuş.
Ben de '11 classic 3 cdti için bu jant ve hatta bu lastiklerden almayı düşünüyorum.
Jant ve lastiğin size maliyeti ne oldu ?
Yay takıp takmamak konusunda kararsızım. Konfor ve alçalma konusunda deneyimlerinizi aktarıp fiyatını yazarsanız memnun olurum.
Son olarak ben de Lüleburgaz'danım, yakın sayılırız. Musait vaktinizde buyrun gelin. (:
Jantlar güzel seçim olmuş önden biraz daha düşerse daha iyi olur maşallah
Merhabalar. (:
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Sağolun.
Jantlar yaş indirimi ile birlikte göbekler dahil 1200TL tuttu.Çorlu İnan'dan aldım.Lüleburgaz'da belki vardır.Yoksa 2-3 güne Torbalı'dan getirtirler.Lastikleri de Çorlu sanayiden 1100 liraya aldım.225 taban lastiklerim.Bir de jantlar da olunca araba biraz daha ağırlaştı ve yakıtada biraz etkisi oldu.Toplam 2300 tuttu.Psikolojim de bir hayli bozuldu ama bu görüntüyü görünce zaten yaptığım masrafı dert bile etmedim.Oturdum karşısına çayımı içtim![]()
Yay konusunda bende önceden pek düşünmüyordum ama Astra'ların yüksekliği ve arkayı bırakma sıkıntısı yüzünden başımdan bir kaza geçti.Maddi hasarlı bir kazaydı.Neyseki kazaya kimse karışmadı.Şükür bişey olmadı.Yaptırdık arabayı tekrar kullanmaya devam ediyoruz.
Yayları geçen sene kurban bayramından önce aldım sonra da taktırdım.Düşüklüğü görünce arabaya olan hayranlığım daha da arttı.Bir de viraj yol tutuş performansını denedim.Eskisi gibi virajlarda arkayı bırakma problemi kalmadı.Daha güvenli oldu.Yol tutuşu daha da iyileşti diyebilirim fakat konfordan ödün vereceksiniz orası kesin.Çünkü araçlarımızın süspansiyonları sert olduğu için haliyle konforu etkiliyor.Sizin için sıkıntı olmazsa yayı tavsiye ederim.Yayları 2. el aldım.270 liraya.10.000km kullanılmış.Sıfır da 350-400 lira vardır.
Önceden Lüleburgaz'a çok sık gelirdik ama bu aralar gelemiyoruz fırsat olmuyor.Edirneye giderken bazen yolumuz düşüyor.Uğrar görüşür tanışırız.Edirne bayırı bir harika
Teşekkürler Murat.Sende de gri Astra var galiba.Tekirdağ'da görmüştüm bir sefer.
Teşekkür ederim.5x110 bijon aralığında en uygunu buydu.Hem orjinal hem birebir uydu.Replika hem ağır hem işlem geretirecekti.Daha düşürmek istemiyorum.Bu haliyle bile birkaç defa altını sürttüm.Daha fazlası rot kollarına akslara direksiyon kutusuna zarar.Kaş yaptık göz çıkarmayalım.![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
Gelmeden önce bir özel mesaj yeterli.
Edirne bayırı iyidir güzeldir. Tadını çıkarırız.
Ben üniversite nedeniyle Ankara'da oluyorum ortalama eylül - temmuz arasında. Kışları kışlık lastik kullanıyorum. Bu jant - lastik kombinasyonunu yazlık olarak kullanıcam kısmet olursa. Yay konusunda hala kararsızım. Sizin araç ile bir tur atmamız gerekicek.![]()
maşallah sizin aracın ikizi arkadaşımda var tek fark plaka sanırım![]()
Önceki üzerinde olan teneke jantları kışın kullanıcam.2 lastiğim yeni.Diğer 2 sine kış lastiği alır kullanırım.Yay konusunda geldiğimde test eder farkı görürsünüz ama tavsiye ederim.Düşüklük ve yol tutuşu konusunda epey farkediyor.Konfor ise biraz düşüyor.Gülü seven dikenine katlanır
HN plaka Gri Astra mı yoksa ?
Astra J Cosmo + FlexRide
aynn HN plaka oda baya bişeler yaptı arabaya![]()
Aynen dostum bendede gümüş gri var şu an ben sade kullanıyorum şu anlık aile aracı kendıme araba alıcam onun ıcın dokunmuyorum yoksa yapmıstım bu arbaayıda![]()
Kapı izolasyonu projemiz bitmiştir.
Buraya tıklayın.
Astra J Cosmo + FlexRide
kocaman maşallah tam olması gerektiği gibi. araç çorludamı ? yoksa yanlış araçmı gördüm![]()
masalla masalla
Eyvallah.Teşekkür ederim.OPC sinyal düşündüm ama kullanan arkadaşım vardı.Ön uç tarafı rüzgar yiye yiye açılma yapmış.O yüzden istemedim.
Sağol.
Araç Çorlu tescilli doğru.Değirmenköy'de yaşıyorum.Haftada 2-3 gün gelirim sürekli.Balaban'ın oralarda bir de seyir halinde görürsün.
![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)