Bayadır uğramamışım buraya
Bizde değişen bişey yok. Kullanmaya devam.
Hantallık, isteksiz hızlanmaya veda ettik.
Yaklaşık 116hp gibi bir güç aldık. Sıkıştırdığı zaman mutlak duman atıyor ama fabrika bacası gibi değil
Sırada kat iptali var.
![]()
Bayadır uğramamışım buraya
Bizde değişen bişey yok. Kullanmaya devam.
Hantallık, isteksiz hızlanmaya veda ettik.
Yaklaşık 116hp gibi bir güç aldık. Sıkıştırdığı zaman mutlak duman atıyor ama fabrika bacası gibi değil
Sırada kat iptali var.
![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
arkada logo olmayışı çok eksiklik bence gerisi orjinal sade olması gerektiği gibi
yt7
MaşallahFace Üzerindede Bi Kaç Resimlerine Rastladım
Güzel Araça Ama Bende Arkada Logo Olmasını Severim
PSA Brother's
4-5 beygir daha ekleyelim.
Kısmet olursa procelere yine devam edeceğiz. Arabayı satma düşüncem yok. Bende öleceği net![]()
Astra J Cosmo + FlexRide
ohh bemaşallah aracınıza; bende benzer uygulamarla ilerliyorum,
şimdilik xenon far,17 gm jant,cam filmi mevcut,sırada ahl,opc line spoiler,belki prokit ....
maşallah araca çok güzel, tam ayarında olmuş herşeyi. Özellikle jantlar, gtc turbonun jantının yanına bence tamponuda çok yakışacaktır..![]()
Hepimizin hayatı 4, hadi bilemedin 5 bijona bağlı, kasmayın fazla..
Filtre ses yapmıyor kutu için olduğu için...
Hava geçirgenliği daha fazla olduğu için performansa da etkisi var elbet. Sizin araca göre uyumlu olan var mıdır inanın bilmiyorum.
Ben 220 liraya temin ettim.
Teşekkür ediyorum. Sağolun. 6 Yılda ancak bu kadar yapabildim. Kısmet olursa daha proceler bekler beni
Şu an yaklaşık 6000 TL rahat harcamışımdır. Sonu yok. Hala daha bişeyler yapasım var. Kurcalıyorum
Teşekkür ederim. Turbo jant akımını başlatan insanlardan biriyimBunu satıp Twintop jantına dönesim var.
GTC tamponuna bir ara niyetlendim ama öylecene kaldı. Aslında alınır da OPC ile arasında kaldım. Kısmet olursa ikisi arasında tercih yapacağım.
Astra J Cosmo + FlexRide
Stage 2 yeterli.
https://www.youtube.com/watch?v=owRC7fzrwDo
Astra J Cosmo + FlexRide
Maaşalllah sade ve hoş olmuş.... Mümkünse gece farların vurduğu noktayayı baz alarak bir resim alabilirmiyiz ? Philips 5000k görselliğini merak ettim.
ilanlarda bir tane gtc 1.6 turbo ids helezonu satılık orjınal,acaba cdti motorluya takabilirmiyiz,benzinliye uygulayan var ancak dizel rastlamadım
2012 de Bi-Xenon'ları yaptığımda çekmiştim bu fotoğrafı. Aydınlatması gayet güzel ama Philips'in piyasada çok sahte ürünleri mevcut. Osram tavsiye ederim.
IDS+ yayları dizel'e uyuyor. Tanıdıklarım alıp taktılar. Gayet te memnunlar.
Daha önceleri bende uymaz diye düşünüyordum. Alıp takılabilir. Konfor kaybı da olmaz. Spor amortisör ile de desteklerseniz gayet verimli olur.
Astra J Cosmo + FlexRide
Aynen öyle ilk etapta yay montajlayacagım 1.5 cm civarı fark var oem yay ile arasında,dizel motor ağırlıgı ile birlikte 2 cm yükseklikten düşeriz gibi.
Maşallah.Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)