Nazar değmesin, tertemiz araçmış. Kazasız belasız.![]()
sizin 306 nedir model olarak
sağol yavrum benim
jant lastik ölçüleri yay ölçüleri nelerdi kullandığınız bu düşüklük için neler yaptınız bunları bilmeme çok ihtiyacım var
eyvallah kardeşim aynen öyle oldu allah razı olsun sağolasıninşallah inşallah olacak zamanla
sağolasın kardeşim benim seninde EG hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız allah pişman etmesin
amin inşallah çok teşekkür ederim![]()
ÜZERİNDEKİ JANTLARI TAKASLAMAK İSTİYORUM GTI JANT İLK TERCİHİM
306 platinun var bende.
hayırlı olsun kardeşim
allah kazasız belasız ağzının tadıyla binmeyi nasip etisin...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Kardeş ben aracımda orjinal lastik ebatlarını kullandım 195/50/15 jantlar lenso beyaz renkti yay olarakta 50mm eibach kullandım arka torsiyonlarda 40mm düştü. Eibach yaydan yalnız çok memnundum bence eibachtan başka bi yay düşünme konfor orjinal yayları aratmadı düşüklükte cabasıtekrar kazasız belasız
Bu yayın ilk takıldığı zamanlar
Liple falan iş değişiyo tabi
![]()
''BLACKEVO''
tam ideal basıklık sağolun resimler için
platinium farlarını ve tamponlarını nereden temin ettiniz ??
inşallah çok teşekkürler
amin inşallah sağolunmaşallah sizin eski aracada çok hoş
![]()
İlk araş ilk heyecan çok çok güzeldir,çok iyi bilirim. Bende taze sayılırımAllah kaza bela göstermedin hayırlı uğurlu olsun
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Hayırlı olsun kardeşim, Maşallah Kazasız, belasız.
Güzel araç almışsın. Bir kaç ufak dokunuşla güzel olacaktır. Ancak Önceki mesajlarda söylendiği gibi Ön tarafı Gti'ye çevirirsen tadından yenmez.![]()
New Toy! - 41 AJV 325
practica'dan daha iyidirkonuyu takipteyim.. kazasız belasız sürüşler diliyorum
amin kardeşim sanada inşallahsen 3. araç değiştirdin bizim daha ilk sen attın amatörlüğü
inşallah para çokomel ilişkisi teşekkürler
aynen practicadan iyi ayen rahatım araç çok hoşuma gitti amin inşallah sağolun![]()
Arkadaşlar güncel bir kaç foto yükleyeym konu canlı kalsın henüz daha bir şey yapamadım ***** kar kış ankaraya getiremedim aracı ıspartadan
Şuan ankaradayım focusla geziyorum konforun dibine vuruyorum
Tekrar 5-6 güne ıspartaya geçiyorum inşallah hava güzel olursa kar olmazsa araçla dönmeyi planlıyorum ankaraya o zaman başlarım yayla liple lastikle
Arkadaşlarla ufak bi buluşma yapalım dedik
yeni plakalarımızı taktık
BUDA ISPARTA İLK KAR BONUS
![]()
güle güle kullan arabanıjant değiştirme işine de sakın girme derim, basınca anlıcaksın bunların kıymetini hatta para bile edebilir bir süre sonra bu jantlar
maşallah ama acil yay işini çöz derim
![]()
Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin , Ön Cam Dahil Film , Öne Lip , Acilen Basılırsa Janta Bile Gerek Kalmayabilir Ama Acilen Basmak Şart ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)