Teşekkür ederim. Rölanti ayarını nerden yapıyoruz bununbana gösterebilecek biri var mı resimli olarak. Çok makbule geçer.
Teşekkür ederim. Rölanti ayarını nerden yapıyoruz bununbana gösterebilecek biri var mı resimli olarak. Çok makbule geçer.
sarı kırmızı turuncu acık hangı renk hosuna gıdıyosa boya gec buarada bugun onunden gectım bas arabayı orjınal halınden yuksek olmuş vala![]()
photoshop ile çalışmalar yapayım renge öyle karar veririmaşağı yolu kapatınca otelin önünden vermişler yolu Hilton'un inşaatıda eklenince arabanın üzeri çamur olmuş başka bi yer bulmalıyım.
Hocam p.m attım eğer ekleyebilirseniz çok iyi olur fotoları.
Uploaded with ImageShack.us
Dostum işini görücek bi foto
kolay gelsın
hayırlı olsun zmnla daha güzel ve istediğin bir şekil lacaktır araçallah kaza bela göstermesin...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Konuya hiç bakmadım, talihsizlikler peşimi bırakmıyor bir türlü. Ufak bi kaza atlattım sol arkadan çarptılar o yapıldı. Aylardır üşengeçlikten düşürmemiştim coilli arabaya biniyorum yüksek kullanıyorum. Geçen yıkarkan düşürmeye çalıştım vidası sıkışmıştı uğraşmadım fazla. Bugün üşengeçliğimi yenip sanayiye uğradım ustamla kavga dövüş bastık. Pek alışık değil basık araçlara sağolsun tam istediğim gibi eşit şekilde düşürdük.
Okulum mayıs sonunda kapanıyor 13 mayısta iş başı yapıyorum. Nasipse 2 far 2 stop kaput değişecek. Komple kaporta boya artarsa para jant lastik. :P Gerçi aklımı da e34'ler kurcalayıp duruyor ama kısmet bakalım.
Benden önceki sahibini her baktığımda saygıyla andığım, boyanmış ve ne fren ne sinyalimin belli olmadığı stoplarıma el attım dün.
Söküp eve götürdüm tinerle bileklerimi koparmak pahasına boyalarını çıkarttım çok uğraştırdı. Akşama sanayi yolunu tutup Ahmet abiye stopları kaplattırdım. Siyah/kırmızı yapalım diye konuştuk ama daha orijinal görüntü yakalamak için turuncu/kırmızı yapmasını istedim. Çokta güzel oldu bence. Ortadaki mat siyah folyoyu da parlak siyahla değiştirdik.
İçlerine şerit led koydum. Aydınlatması fena olmadı eski haline göre çok çok iyi. Öğrenci bütçesiyle 200 lira stoplara vermemenin mutluluğuda bir başka.
(En yakın zamanda bagajı ayarlattıracağım.)
Buda eski hali.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)