İlk aracım hep civic ef hb klima sunroof manuel ve kırmızı olsun istemiştim ama gel gelelim evdeki hesap çarşıya uymadı.
Bende bir anlık gaza gelip Tempra 2.0 16v ie aldım. Airbag deri döşemeli modelinin en donanımlısıydı. İçi dışı temiz bi araçtı. Fakat lpg olmayışı ve fazla yakıt belimi büktü ve 20 gün sonra sattım. Kuşadası-Kocaeli yaptım bu araçla çok keyifli yolculuktu uzun yolu mükemmeldi.
http://s18.postimage.org/6doroh47d/IMAG0092.jpg
Temra'mı satınca yaza kadar para biriktirip düzgün bi Ef civic alacağım demiştim ama rahat duramadım. Bir sabah uyandığımda klasik sahibinden.com turu atarken karşıma çıktı şimdiki aracım. Fiyatı çok uygundu aradım kazalı olduğunu ve düzgün toplanmadığını eksiklerinin olduğunu fakat motorunun iyi durumda olduğunu söyledi. Bende ilk araca atlayıp İzmir'den aldım aracı.
Yukarıdaki resim ilk haline ait daha sonra yolda giderken kaput mandalı koptu ve ön cama yapıştı kaput. Allah'tan cam kırılmadı. Tekrar düzeltti kaportacım ama idarelik şekilde. Sağolsun kafasına göre yükseltmiş aracı dükkanına girmediği için. Bende tekrar basmadım şimdilik.
Yukarıda ki de yükseldikten sonra ki hali.
Aracın epey masrafı var ama fırsat imkan para oldukça yavaş yavaş toplayacağım artık. Tek iyi yönü araçta 4 adet coil-over mevcut. Her değişimde güncelleyeceğim bi konum olsun istedim
Ef Civic'ten anlayan elektirik-motor ustasına ihtiyacım var Kuşadası'nda zor biliyorum İzmir'den tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim. Fiyatıda abartılı olmasınöğrenciyimde
MAŞALLAH
Güncel 1
Bu gün boş vakit ve güzel hava birleşince girişeyim ufak tefek işler için dedim. Bizim burda elinden iş gelen arkadaşımız yok tek tabanca takılıyoruzNeredeyse hiç ışık olmayan göstergeleri elden geçirdim
Yukarıdaki resimde işaretlediğim ampuller gösterge paneli aydınlatmasını sağlıyor. Basit işlem zaten ama bilmeyenler için belki aydınlatıcı olur ve yapmak isteyen varsa çok basit.
Kırık teyp çerçevem yüzünden hem yamuk duruyordu teyp hemde kasis çukura vs girince sapıtıyordu sarsıntıdan. Belki en çok buna sevindimrahat rahat müzik dinleyebilirim.
Sıcak soğuk ayar düğmem olmadığı ve içi kırık olduğundan söküp sıcak soğuk ayarını yaptım. İhtiyacı olanlar görmüş olur resim üstünde işaretledim.
Buda günün sonunda tam kararmamış havada gösterge ışıklarının hali. Eskiye göre çok iyi ama yine de zayıf bi aydınlatması var.
Not: Direksiyon elime para geçince değişeceksiz yardırmadan ben söyleyeyim.
Güncel 2
Güncel 3
(En yakın zamanda bagajı ayarlattıracağım.)
Buda eski hali.
![]()