Maşallah Barış çok güzel. Ama TS diye ısrar etme jantta çünkü o kadar para verilmez bence yazık günah.![]()
Maşallah Barış çok güzel. Ama TS diye ısrar etme jantta çünkü o kadar para verilmez bence yazık günah.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
teşekkür ederim o sıra baya bi favorisi olduğunu biliyorum
teşekkürler
teşekkür ederimgüncellemelerim olucak
Jantlar 1 cm dışarı çıkarsa daha iyi olucak inş.
teşekkürler
teşekkür ederim
lip duruyo mecburiyetten söktüm şimdilik ama takıcam ilerleyen zamanda
e34 sevilmez mi hiçteşekkür ederim
teşşekür ederim kardeşimamin cümlemize
eyv. şumi eksik olmabmw de jantta sıkıntı yok ya TS diye kasmıyorum ama olsa arabaya takmam eve koyarım jantları
![]()
maşallah çok güzel kazasız belasızbirde direksiyon olayını soracağım alcantaradan memnunmusunuz kaç senedir kullanıyorsunuz?
Allah Kaza Bela Göstermesin , Gerçekten E34 Nokta Bence Daha Farklı Bir Jant Düşündünmü Abi Hiç ?
Tekrar Tekrar Maşallah ...
teşekkür ederim, alcantra kaplama yaklaşık 1buçuk sene önce yapılmış sanırım, ben memnunum ama ilerde nasıl olur bilemem,görüntüsü çok hoş tabi
şimdi sakın ol ve bırak o çakmağı elindenkeşke biraz daha bekleseydin almadan neyse onu satta hayırlısıyla başka bakılır
amin cümlemize, throwing star olsa çok iyi olur tabi ama jantlar bana göre yakışıyo.
Hani derler ya dibim düştü diye aynen o model koskocaman Maşallah Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kendi çekimlerimize koymuştum ama foto. boyutu yüzünden cezayı yedim![]()
yeri burası foto.nun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)