kazasız belasız maşallah çok hoş sade olmuş 3 sene kadar vectra b kullandım bende , hala sevdiğim hoşuma giden arabalardandır![]()
kazasız belasız maşallah çok hoş sade olmuş 3 sene kadar vectra b kullandım bende , hala sevdiğim hoşuma giden arabalardandır![]()
kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah görüşemedik bi türlü denizlide Allaha emanet....
maşallah bbs ler araca çok şey katmış, kapı cıtaları sökülse acaba dahada mı güzel dururdu![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Ah bizde de bu uzay kasadan vardı, çok güzel araçtır. Maşallah çok güzel duruyor. Jantlar da yakışmış. Önden nokta olmuş, arka kısım için de ince tampon üstü çıta ve makyajlı stopla nokta olur.
Kapı çıtalarını gövde rengi yapmayın, agresifliğini kaybediyor araç.
maşallah kazasız belasız
eywallah tunca walla görüşemedik hacıgelince görüşek ya haberleşelim numaralarımız war
irfanakbas @ seven 7 arkadaşımın dediğine katılıyorum kapı çıtaları böyle daha güzel oldugunu düşünüyorum .
seven 7 @ makyaj kasanın stopları mevcut zaten hocam![]()
tşk arkadaşlar
maşallah gerçekten başarılı bir çalışma olmuş...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Emeğine sağlık kardeş aracına sade ve bir o kadarda şık dokunuşlarla çok güzel bir hale getirmişsin kazasız belasız sürüşler...
güzel olmuş maşallah...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Vauxhall yazınca birden konuya odaklanmıştımAllah kaza bela vermesin maşallah.
SKODA SIMPLY CLEVER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)