User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
176 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: BMW 320i E46 BMW aşkım :)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu konuyu çok seviyorum şair tarafımı gün yüzüne çıkartıyor..

Yanlıyorsun yanlıyorsun sen habire gazlıyorsun ehliyetiz takılıyorsun panpa bana niye bir tur vermiyorsun.. darkmoon derki benzinden şaşma lpg ye sakın ha! kaçma Anne alsada F30 sen e46 dan şaşma..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim araban iyi hoş Allah kaza bela vermesin ama profilinde şehir istanbul yazıyor. sana olayın İSTANBUL dilinde uyarısını yapim. kıl bi polisin tekine gelirsin ve kanunlar gereği aracın bağlanır 1, ehliyet hakkından mahrum kalırsın 2, ruhsat sahibine 3 yıla kadar hapis kararı verilir 3. bir de başka acıdan bakcak olursak gün gelir çıkıp kafa dağımak istersin ve yolda biri gelir tokatı atar arabanı alır gider. tabi boyu posun nedir, kendini ne kadar iyi savunabildiğinii bilemem. ne yazıkki bu böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f10 bmw alan cocuk daha efendıydı o kayboldu nerelerde o
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terbiyesiz bir hareketmi yaptım lütfen yapmayın aracım diyorum çünkü bana alındı benim aracım. Biri size hediye alınca sizin olmuyormu ?

Tabi admin abilerim konuya gereğini yapsın bu kadar tepki topladıysam eğer silsinler benide yasaklasınlar isterlerse .

Neden yazdığım şeyleri hep ters anlıyorsunuzki.? Drift yapıyorum dedim gece dedim ama yinede diyorsunuzki Trafikte ya birini ezsen drift yaparken. Ben 5-6 yaşında değilim . Aileme bu GÜVEN i sağlamasaydım bana anahtarı koklatmazlardı. Ama ne yaptım ben kapalı otoparkların en alt katında 1-2 viraj yanladım hevesimi aldım normal yolda trafik kurallarıyla gittim . Polisten korkmuyorum derken ehliyetten dolayı korkuyorum ama polis beni yanlış hareketimden dolayı çevirmez merak etmeyin...
    Yalçın Çağatay ÜVEN
    Rover 220 Turbo
    Marmara Üniversitesi

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoş geldin gelmesine de olay direk satılığa döndü
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada hırsız uğursuzun altında bile bmw varken e 46 kasa bu kardeşimizde olması normal kazasız belasız bin nasıl olsa polis çevirmiyor diye çok canlı yerlere girme şimdilik daha sote yollar kullan keyfini çıkar ama cidden yayalardan falan kork trafikde emin ol senden daha çok cahil cesaretiyle araba süren ehliyetli piskolar var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e36cagatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ehliyet olunca kaza yapıcam adama çarpıcam diye bişey yok sadece cezalar hafifliyor. Bazı abilerim güvenle hiç bir alakası yok demişler ama %90 güvenle geldi bu araba bana
    Aynen öyle kardeşim kazasız belasız sürüşler. anadolu yakasındansın herhalde ?

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terbiyesiz bir hareketmi yaptım lütfen yapmayın aracım diyorum çünkü bana alındı benim aracım. Biri size hediye alınca sizin olmuyormu ?

Tabi admin abilerim konuya gereğini yapsın bu kadar tepki topladıysam eğer silsinler benide yasaklasınlar isterlerse .

Neden yazdığım şeyleri hep ters anlıyorsunuzki.? Drift yapıyorum dedim gece dedim ama yinede diyorsunuzki Trafikte ya birini ezsen drift yaparken. Ben 5-6 yaşında değilim . Aileme bu GÜVEN i sağlamasaydım bana anahtarı koklatmazlardı. Ama ne yaptım ben kapalı otoparkların en alt katında 1-2 viraj yanladım hevesimi aldım normal yolda trafik kurallarıyla gittim . Polisten korkmuyorum derken ehliyetten dolayı korkuyorum ama polis beni yanlış hareketimden dolayı çevirmez merak etmeyin...
    sen kafana takma kardeşim burda yazılan yorumları he de geç

Burda sana 100 kişi değil 1000 kişi kullanma dese bile sen kullancaksın , sen sor onlara benim yaşımdayken hiç mi trafikte araba kullanmadınız diye bakalım ne dicekler. Sanki herkes 20 yaşından sonra araba kullanmaya başlamış gibi konuşuyolar.

Onlar hiç araba kaçırmadılar , hiç annenlerinin, babaların yanında araba kullanmadılar , hiç arabası olmadı onların bu yaşlarda herkes eskisini hatırlasın bu kadar üstüne gitmeye gerek yok , ki size , bize kalmadı bu arkadaşın araba kullanıp , kullanmaması bir ailesi var bi aklı fikri var herkesin kendisi için en iyisini bilir konu fazla uzamış
    Livestrong

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sosyal mesajı çok abartanlar var arkasına güvenen alır çatır çatır gezer. Uslubunu adabını bildikten sonra trafikte bir allahın kulu da birşey demez. Ceza konusuna gelirsekte hepsi para ile çözülebilinecek durumlar, yaya ezmediğin sürece. He yaya ezersen de ehliyetine bakmıyorlar hertürlü bir mapus havası koklanıyor. 16. Yaşımda babam ilk arabamı verdi bana, ehliyet alana kadar ne bir polis çevirdi nede birisiyle kavga ettim. Yanlıyım ediym diyorsan başın çok ağrır düzgün kullan hiçbirşey olmaz
    O ne ya? Arkama güveniyorum çıkayım adam vurayım o zaman çatır çatır. Gerçekten saçmalığın dibi bence bu konu. İllegal bir şey teşvik ediliyor. Daha ne diyeyim. Sen kullanmana bak kardeşim. Kazasız belasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yanmış ya yan vere vere bitiremedi

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi arkanıza güveniosunuz beyler ? Bi sizde var arka zaten Bi bitmediniz..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    boş ver çağataycım seni kıskanıyorlar benimde babam 3 yaşında 3 tekerlekli bisiklet almışdı insalar bu yaşda çocuğa bu alınırmı askere gidip gelsin kendi parasıyla alsın dediler sonra babam pinokya bisiklet aldı sen bilmessin efsaneydi o zamanlar o zamanda çok laf ettiler çok şımartıyorsun bu çocuğu diye kısaca diyiceğim şu penguenler çok yalnız panpa..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel soru malesef yok
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nick e36 araba e46 anne almış 1.16 yaş olmuş 16 Alp Er Tunga öldü mü. Issız acun kaldı mı. Felek öcün aldı mı. Şimdi yürek yırtılur... Hayırlı olsun Güle güle kullan..
    Şu ikisine hayvan gibi kahkaha attım ya o bana bu gece yeter ))

kardeşim Yorumları okuyamadım ama hala sendeyse hayırlı uğurlu olsun yok sattınsa eger Alana hayırlı sanada en güzelinden yeni bi tane nasip olsun

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyu çok seviyorum şair tarafımı gün yüzüne çıkartıyor..

Yanlıyorsun yanlıyorsun sen habire gazlıyorsun ehliyetiz takılıyorsun panpa bana niye bir tur vermiyorsun.. darkmoon derki benzinden şaşma lpg ye sakın ha! kaçma Anne alsada F30 sen e46 dan şaşma..
    İşte budur

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    darkmonn gururla sunar. adam erler film kıvamında girişler yapıyo hahaha abi yardın tamam yeter artık boku çıkıyo. gülerken nekadar çirkinleşiyoruz . kendimi aynada gördüm kendime kafa atasım geldi o derce yani jksagfkjgsaf

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hanginize 16 yaşında bmw verdilerde , yok ben almıyim yaşımı bekleyeyim dediniz

Ailenin boşlaması değilde güven meselesi gibi geldi bana , güvenmişler vermişler tek sıkıntı ehliyet
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efendiliğimi bozmadım diyosun ama bmw sakin gidicekler için 316 üretmiş demek efendiliği bozmak oluyo otomatik 320yi manuel 318 (makyajsız motor) ile tokat manyağı yapıyodum 320ia öyle yanlanıcak zıplanıcak araba değil zaten.. 28 olsa 30 olsa neyse de.. kendi adıma efendiliği bozmak bu, madem merak ediyosun söyliyim..

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç 2000 model
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya hala daha arada savunan tipler var sizin sorununuz sıkıntınız nedir anlamıyorum. bide kendi özentiliğinizi başkalarına laf atarak çıkartıyorsunuz yok aileniz 16 yaşında bmw alsa binmezmiymişiz. aklı başında aile 16 yaşında çocuğa 320 almaz. bide sanki siz hiç o yaşta trafiğe çıkmadınız diyen bi tayfa var evet ben çıkmadım. bunuda gururla söylüyorum. bu yönetmeliği hukuğu düzenleyen en az sizin kadar bişeyler biliyor ki reşitlik yaşını 18 koyuyorlar demi. bişey biliyorlar ki trafiğe çıkarken yanında ehliyet olmayanı trafiğe çıkartmıyorlar. ben gidip iyi top oynuyorum diye lisanssız eğitimsiz giriyim samiyene. iki top çeviririz nolacak. futbol nasıl 11e 11 oynanıyorsa her takımda eşit oyuncu 1 topla oluyorsa trafiktede kırmızı ışıkta durulur yayaya yol verilir kurallara uyulur. en temel kuralda ehliyet sahibi olmaktır. istediği eğitimi alsın trafiğe kapalı alanda yetişkin ebeveyinleriyle napıyorsa yapsın ama gün gelirde trafikte görürsem açar polise şikayet ederim. son sözümde budur..
    OTOBULL GARAGE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)