User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
176 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: BMW 320i E46 BMW aşkım :)

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ortada basit birşey var. 16 yaşında birey araba kullanmamalı, trafiğe çıkmamalıdır. Herkes bu konuda hemfikir mi? Hemfikir.

Burada 16 yaşında birine hediye edilen bir araç varsa bunun sorumluluğu kimdedir. Ebeveyninde değil midir? Ebeveynindedir. Eebeveyn bunun sorumluluğunu aldıysa, biz neyi tartışıyoruz?

İhtimalleri geçin Allah aşkına, şöyle olursa böyle olursa. Herkes uyarısını yapar, kişi kendinden sorumludur. Başkasının canına kast etmediği sürece hatasına kendi yolundan devam eder. Kasdederse demicem, ihtimal üzerinden konuşmak istemiyorum. Olacağı varsa olur, görürler, ah vahlar havada uçuşur.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke sen yaşlarda bi arabam olsaydı dedim bi an

allah kaza bela vermesin.

burda bi cok genc kardeşmz var 18 öncesi araba süren roll yapan v.s. v.s. ama onlar ortamı biliyo o yüzden cok ses cıkarmıyo 18e kadar bu arkadaş ortamı bilmeden paylasmıs etmiş umarım ten yanlısın bu olur ehliyet gelene kadar ölümlü yaralanmalı kazaya karısmazsın diğerlerini ailen bi türlü karşılar diye düşünüyorum e46 hediye edildiyse
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OMTech +999.

E46 neden bu kadar abartıldı bu arada? Fiyat olarak makul fiyatlarda bir araç; ailesi F458 almış gibi yorumlanmış nedense. 30.000 - 40.000 TL'lerde değilmi bunun piyasası? Corsa alıyorsun artık bu devirde sıfıra vurdugumuz zaman bu fiyatlara.

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah aracına, kazasız belasız bin kardeşim

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracına maşallah, kazasız belasız bin..

Bu yaşta arabam da yoktu, ehliyet almadan önce de 5'er dk avm otoparkında araç sürmüşlüğüm var. Ehliyetten sonra annem bana araba aldı şu an 30.000 km yaptım alındığından beri yollarda. Arabama binen herkes, çok sakin sürdüğümü söyler ki annemin otomobillere binme korkusunu yendim.. Ama benim annem evden her çıkarken ayakkabımı bağlama sürecimde aman oğlum yavaş git aman oğlum dikkatli git diyor.. Durumumuz çok daha iyi olsa daha önce alır mıydı? Hayır almazdı ondan da eminim.

Allah gördüğünden alıkoymasın öncelikle ama senin anlaman ve bilmen gereken şey şu an yaptığın şeyin yasal olmadığı ve getireceği şeylerin çok büyük yükü olduğu.. Para her şeyi çözer diyen mantığa hiç bir şey demiyorum.. Burada sorun olan durum ehliyetinin olmaması dışında, daha önce kaldırıma vurmuş olman ki o kaldırımda biri olabilirdi, ya da yolda yürüyen biri.. Buna rağmen bir üst seviyeye geçmek istiyorsun yani bir şeyleri daha çözmeden daha da üstüne çıkmak istiyorsun.. Yavaş daha bir sürü yılın var.. Drift Academy'den eğitim aldın da bir sor bakalım kaç yılda oturtabilmişler sürüş tarzlarını, neler yapmaları gerektiğini..

Sen biraz günah keçisi oldun ama burada ehliyeti olmadan araç pert eden arkadaşlarım da var, kendilerine bir kere sor neler yaşadığını sonra bakalım neler diyeceksin

Burada ailen dışında kimse o aracı sürmekten alıkoyamaz, sen sadece dikkatli ve her türlü kazayı minimuma indirebilecek seviyeye indir, kemerini unutma..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim playstation açık kalmış .onu kapat bi zahmet .konsoluda güzel bir yere koy kimse üstüne basmasın
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracına maşallah, kazasız belasız bin..

Bu yaşta arabam da yoktu, ehliyet almadan önce de 5'er dk avm otoparkında araç sürmüşlüğüm var. Ehliyetten sonra annem bana araba aldı şu an 30.000 km yaptım alındığından beri yollarda. Arabama binen herkes, çok sakin sürdüğümü söyler ki annemin otomobillere binme korkusunu yendim.. Ama benim annem evden her çıkarken ayakkabımı bağlama sürecimde aman oğlum yavaş git aman oğlum dikkatli git diyor.. Durumumuz çok daha iyi olsa daha önce alır mıydı? Hayır almazdı ondan da eminim.

Allah gördüğünden alıkoymasın öncelikle ama senin anlaman ve bilmen gereken şey şu an yaptığın şeyin yasal olmadığı ve getireceği şeylerin çok büyük yükü olduğu.. Para her şeyi çözer diyen mantığa hiç bir şey demiyorum.. Burada sorun olan durum ehliyetinin olmaması dışında, daha önce kaldırıma vurmuş olman ki o kaldırımda biri olabilirdi, ya da yolda yürüyen biri.. Buna rağmen bir üst seviyeye geçmek istiyorsun yani bir şeyleri daha çözmeden daha da üstüne çıkmak istiyorsun.. Yavaş daha bir sürü yılın var.. Drift Academy'den eğitim aldın da bir sor bakalım kaç yılda oturtabilmişler sürüş tarzlarını, neler yapmaları gerektiğini..

Sen biraz günah keçisi oldun ama burada ehliyeti olmadan araç pert eden arkadaşlarım da var, kendilerine bir kere sor neler yaşadığını sonra bakalım neler diyeceksin

Burada ailen dışında kimse o aracı sürmekten alıkoyamaz, sen sadece dikkatli ve her türlü kazayı minimuma indirebilecek seviyeye indir, kemerini unutma..
    Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Yaptığımın yasal birşey olmadığını gayet iyi biliyorum Herşey parayla çözülecek denen lafada inanmam hayatta Vicdan denen şey bende ağır basıyor bir çok kişiye göre. Kaldırıma vurdum dedim gecenin 3 üydü saat bizim oralarda geceleri köpek bile geçmez öyle bi yer ondan dolayı yapmak istersem gece çıkıyorum dışarıya . Merak etmeyin ben o Azgın araba sürücem hava yapıcam manita çekicem diyen tiplerden değilim . O dönemleri yaşamadan yavaş yavaş araba zevkimi tadına indirdim
    Yalçın Çağatay ÜVEN
    Rover 220 Turbo
    Marmara Üniversitesi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çekemiyorlar seni panpa kıskanıyorlar boş ver arabayıda sen bir rica et sizinkilerden yat alalım elimizde viski üstümüzde röpteşambır boğazda aşağı yukarı gider geliriz.. ben yatta şiir falanda yazarım..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekemiyorlar seni panpa kıskanıyorlar boş ver arabayıda sen bir rica et sizinkilerden yat alalım elimizde viski üstümüzde röpteşambır boğazda aşağı yukarı gider geliriz.. ben yatta şiir falanda yazarım..
    Siz gerçekten 33 yaşındamısınız ?
    karşınızdaki kişi 16 yaşında bu kadar küçülmeyin lütfen... evet yazılarını falan okudum aklı sağ salim akıllı uslu bir insana benziyor ( Allahta bozamasın inş. ) siz bu şekilde seni çekemiyorlar falan yazarak inanın onun akıl yaşından daha küçük yorumlar yapmışsınız bir çoğumuz bu arkadaşı tanımaz belki ama sizin tanıdığınız belli bu şekilde pof poflamak yerine abi olarak 33 yaşındaki bir büyük Adam olarak yanına geçip aracı nasıl kullanacağını Kurallara nasıl uyması gerektiğini söylemeniz gerekmezmi ?

Bu başlık altında daha öncede Yorum yapmıştım ama konuyu hiç okumadan... Ancak şimdi yaptığım yoruma bile pişman oldum içerik çok farklıymış..

Güzel kardeşim sen akıllı birine benziyorsun ve inş. hep öyle kalırsın evet bir çogumuz hatta hepimiz araba hastasıyız ve o yüzden böyle bir forumdayız ancak yazılanların hiç biri boş şeyler değil hepsi bu ülkede bu şehirlerde yaşanmış şeyler ve yazanlar bunları gördğü için yazdı.. 1 sende kaç tane haber çıkıyor ve bu haberlerde söylenen suçsuz yere vefat etmiş olan insanlar belkide bir çoğumuz yakını o yüzden emniyeti ve kuralları sakın kulak arkası etme

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e36cagatay,

Benim de 17 yaslarinda arabam oldu,baba isi araba uzerineydi onun etkisi var yoksa almazlardi.Cok israr edince ehliyet alana kadar elde tutuldu arac fakat benim isyeri yakinlarinda kullanma iznim vardi cok hevesliyim diye.Biraz zaman gecti baktilar ufak ufak sinirlari genisletiyorum ehliyet alincaya kadar araba kullanmami yasakladilar.Ehliyet alip trafige ciktiktan sonra iyi ki yasaklamislar dedim cunku trafikte gercekten cok sacma hareket eden insanlar var,cok sansliymisim basima bisey gelmemis o donemlerde.
    Sana sosyal mesaj veremem ayni halti kendim de yedigim icin fakat burda yazan kimse senin kotulugunu istemiyor.
    Aracina da masallah.

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...............................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlarınız için teşekkürler. Benim kesinlikle kötü bir amacım hava atma gibi bir derdim yok benimde annem bu araç işi ile uğraşıyor ben zamanında çok yalvardım babama ama annem gerçekleştirdi. Bundan dolayı bana bi araba sözü vardı onuda yaptı sağolsun . Beni tanımadan sadece yaşıma göre yorum yapan abilerim var yine saygı duyuyorum onlara. haklılar ama ön yargılı olmazlar ise belki daha iyi olurdu

İyi Forumlar
    Yalçın Çağatay ÜVEN
    Rover 220 Turbo
    Marmara Üniversitesi

sedat2626 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nick e36 araba e46 anne almış 1.16 yaş olmuş 16 Alp Er Tunga öldü mü. Issız acun kaldı mı. Felek öcün aldı mı. Şimdi yürek yırtılur... Hayırlı olsun Güle güle kullan..
    Hahahaha
    Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nerden nereye gelmiş, 16 yaşında ehliyetsiz bir genç trafiğe çıkmamalıdır benim görüşüm bu dünya'ları olsun 50 tane araba kapıda olsun çıkmamalıdır tamam otopark petrol sağ sol oralara bişey demek saçma olur fakat 16 yaşında kendine ne kadar güvenirsen güven illaki bilmediğin öğreneceğin çok şey var sabret ehliyeti al eline sonra git bin s2k evo kafana göre ama bu durumda saçma + üye kaydı yaptın konu seni tartışmaya kadar gitti akıllı ve yavaş kullan aracını allah kaza bela vermesin ..
    Peugeot Sport

Emre.Krgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16-17 yasımdayken bende saxo vts mk2 kullanıyorum ehliyetsiz rollere cıkmstım smdı uzerinden 3-4 sene gecince ulan yaptıgımız ıse bak dıyorummm araba zaten sakat bıde vts tam sakat bassan gıder durmaya durmazz kazasız belasız kullan kardesımm
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dj_batukaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz gerçekten 33 yaşındamısınız ?
    karşınızdaki kişi 16 yaşında bu kadar küçülmeyin lütfen... evet yazılarını falan okudum aklı sağ salim akıllı uslu bir insana benziyor ( Allahta bozamasın inş. ) siz bu şekilde seni çekemiyorlar falan yazarak inanın onun akıl yaşından daha küçük yorumlar yapmışsınız bir çoğumuz bu arkadaşı tanımaz belki ama sizin tanıdığınız belli bu şekilde pof poflamak yerine abi olarak 33 yaşındaki bir büyük Adam olarak yanına geçip aracı nasıl kullanacağını Kurallara nasıl uyması gerektiğini söylemeniz gerekmezmi ?
    En başda yaşım 33 değil 34 .. Benim yaşımdan başımdan sanane Benim nerden küçülüceğimi nerde hangi yorumla büyüyüceğimi senmi karar veriyorsun öyle bir karar verme statünmü var.. velevki 20 yaşındayım velevki 30 yaşındayım velevki 40 yaşındayım bundan sanane seni ne bağlar burda yazdığım binlerce mesaj içinden 3 mesajlamı benim kim yada ne olduğuma karar veriyorsun.. Yukarda yazdığın yazının satır altındaki hakaretleri algıycak kadar büyüğüm.. Bence sende biraz yaşının adamı ol yapdığın yorumlara dikkat et..

Konuyu açan arkadaşı tanımam etmem ve pof poflamıyorum yazıları okursan mecazi olarak ne kadar ağır eleştirdiğimi anlarsın..
    "seni çekemiyorlar" Lafımda bile tezat espri yapdığımı halk arasında "dalga geçme" tabir edilen şeyi yapdığımı herkes anlar..
    anlamışlarki zaten kimse konunun başından beri ses etmiyor..
    Benim burda yapdığım hicivi (Hicivin içindeki eleştiriyi) 18 inden 40 ına Konuyu açan arkadaşda dahil herkes algılamış gülüp geçmiş bir sen anlamamışsan sorunu kendinde ara biraz.. Konuyu açan arkadaşımda onu nasıl iğnelediğimi ve eleştirdiğimi anlıyor ama kırmıyorum ama incitmiyorum tatlı esprilerle mecazlarla iğneliyorum buda büyük insanların yapıcağı işdir kalp kırmadan eleştirmek.

Dip not : Normalde herkes bilirki nezaketi elden bırakmayan biriyimdir ama yazdığın yazıda bir samimiyet göremediğim için ben sizli bizli yazmıyorum..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güle güle kullan
    308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En başda yaşım 33 değil 34 .. Benim yaşımdan başımdan sanane Benim nerden küçülüceğimi nerde hangi yorumla büyüyüceğimi senmi karar veriyorsun öyle bir karar verme statünmü var.. velevki 20 yaşındayım velevki 30 yaşındayım velevki 40 yaşındayım bundan sanane seni ne bağlar burda yazdığım binlerce mesaj içinden 3 mesajlamı benim kim yada ne olduğuma karar veriyorsun.. Yukarda yazdığın yazının satır altındaki hakaretleri algıycak kadar büyüğüm.. Bence sende biraz yaşının adamı ol yapdığın yorumlara dikkat et..

Konuyu açan arkadaşı tanımam etmem ve pof poflamıyorum yazıları okursan mecazi olarak ne kadar ağır eleştirdiğimi anlarsın..
    "seni çekemiyorlar" Lafımda bile tezat espri yapdığımı halk arasında "dalga geçme" tabir edilen şeyi yapdığımı herkes anlar..
    anlamışlarki zaten kimse konunun başından beri ses etmiyor..
    Benim burda yapdığım hicivi (Hicivin içindeki eleştiriyi) 18 inden 40 ına Konuyu açan arkadaşda dahil herkes algılamış gülüp geçmiş bir sen anlamamışsan sorunu kendinde ara biraz.. Konuyu açan arkadaşımda onu nasıl iğnelediğimi ve eleştirdiğimi anlıyor ama kırmıyorum ama incitmiyorum tatlı esprilerle mecazlarla iğneliyorum buda büyük insanların yapıcağı işdir kalp kırmadan eleştirmek.

Dip not : Normalde herkes bilirki nezaketi elden bırakmayan biriyimdir ama yazdığın yazıda bir samimiyet göremediğim için ben sizli bizli yazmıyorum..

hocam yazdığına bakınca hiçte espiri yapıyorsun gibi gelmedi.. herkes bunu espiri olarak anlamış olabilir ama ben alğılamadım açıkcası bir o kadar yorum yazılmış Kardeşimize asıl olması gerekenler söylenmiş sen bunun altına Kıskanıyorlar pampa çekemiyorlar vs gibi espiri yaptım diyorsun.. Zaten konu 16 yaşındaki bir kişinin Trafikte olan araç kullanımı ve burdaki bir çok insan bunun yerine nasıl daha dikkatli olması gerektiğini yazıyor. kimiside yaptıklarını destekliyor.
    16 yaşında heveslimi hevesli olan ve imkanları olan biri için ( hepimiz buna dahiliz ) burada ne yazarsak yazalım o kendisi için doğru olanı daha çok algılayacaktır. dolayısı ile sizde bunu yazarsanız o geç arkadaş evet burdakiler beni çekemiyor.. diye istediği gibi takılmaya devam edebilir.

bende bunlara istinaden yazarken seni kötüleyecek herhangi birşey yazmamaya, 33 - yada 34 yaşına göre bu şekilde yazmaktansa daha olgun bir cevap vermenizin gerekip gerekmediğini size sordum ve cevabımıda aldım...

Yoksa sen adam değilsin sen 30 - 40 yaşında olamazsın demedim evet bu hepimiz için geçerli kimsede kimseye diyemez herkesin akıl yaşı ve adamlığı kendine....

inan_hndn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ehliyetimi alana kadar ehliyetsiz araba kullandım..Cok delilik yaptık ama şimdi diyorum ki Allah'tan başıma bi iş gelmedi..Sende dikkatli ol yeter Kazasız belasız kullan inş hayırlı olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)