Aracına maşallah, kazasız belasız bin..
Bu yaşta arabam da yoktu, ehliyet almadan önce de 5'er dk avm otoparkında araç sürmüşlüğüm var. Ehliyetten sonra annem bana araba aldı şu an 30.000 km yaptım alındığından beri yollarda. Arabama binen herkes, çok sakin sürdüğümü söyler ki annemin otomobillere binme korkusunu yendim.. Ama benim annem evden her çıkarken ayakkabımı bağlama sürecimde aman oğlum yavaş git aman oğlum dikkatli git diyor.. Durumumuz çok daha iyi olsa daha önce alır mıydı? Hayır almazdı ondan da eminim.
Allah gördüğünden alıkoymasın öncelikle ama senin anlaman ve bilmen gereken şey şu an yaptığın şeyin yasal olmadığı ve getireceği şeylerin çok büyük yükü olduğu.. Para her şeyi çözer diyen mantığa hiç bir şey demiyorum.. Burada sorun olan durum ehliyetinin olmaması dışında, daha önce kaldırıma vurmuş olman ki o kaldırımda biri olabilirdi, ya da yolda yürüyen biri.. Buna rağmen bir üst seviyeye geçmek istiyorsun yani bir şeyleri daha çözmeden daha da üstüne çıkmak istiyorsun.. Yavaş daha bir sürü yılın var.. Drift Academy'den eğitim aldın da bir sor bakalım kaç yılda oturtabilmişler sürüş tarzlarını, neler yapmaları gerektiğini..
Sen biraz günah keçisi oldun ama burada ehliyeti olmadan araç pert eden arkadaşlarım da var, kendilerine bir kere sor neler yaşadığını sonra bakalım neler diyeceksin
Burada ailen dışında kimse o aracı sürmekten alıkoyamaz, sen sadece dikkatli ve her türlü kazayı minimuma indirebilecek seviyeye indir, kemerini unutma..