User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
176 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: BMW 320i E46 BMW aşkım :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden olmasın BMW olsun 2002 olsun o kadar ciddiyim yani

Tekrardan yorumlar için teşekkürler
    Yalçın Çağatay ÜVEN
    Rover 220 Turbo
    Marmara Üniversitesi

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu git gide komik oluyor. Ne diyelim.. Her şeyin hayırlısı

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC_Alper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah araç süper kazasız belasız..nerde gazlıyıp nerde durucagını bil insanlara saygı göster bide polislere dikkat et bende senin yaşlarında azmı gazladım heyy gidi günler şimdi ehliyette arabada altımda çok şükür ama eskinin heyecanını vermiyo tabi
    birader gören 30 yaşında sanacak o nasıl yorum la öle

kardeşim hayrlısı olsun sosyal içerikli msj yazmıcam neden dıceksın son yazdığın yazıdan uçarı bi tip olmadığın kanaatindeyim. herşeyın farkındaysan sorun yok .

'ya birine çarparsam' de ve bunu aklından cıkarma. arabaymış,polismiş maddi hasarmış para cezasımış siktiret. dünyada en büyük ceza vicdan azabı çekilen ceza.

kimse yapmıyorum demesin daha bugun cıktım gazladım , yanda verdım. hepsi risk hepsi tehlike. unutmayalım ki yasal boyutu farklıda olsa arabayı ehliyet değil birey sürer. 4 yıldır ehliyerım var bu arada

ehliyetsız yanlıs hareket olsada başkasının canına kast etmede ne *** yiyosan ye

imkanlar herzaman kullanılmalı. ben 22 yasındayım bi bmw sahibi olamadım ama olanıda kıskanmam tam tersi alcağım zamanı bekliyorum. hayrlısı olsun kazasız belasız cezasız

bu arada e36 yı sıktret. yanlıcaksan nacizane tavsıyem kitli diff koyup sac janta gec herturlu yeterde artar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kardeşim hayrlısı olsun sosyal içerikli msj yazmıcam neden dıceksın son yazdığın yazıdan uçarı bi tip olmadığın kanaatindeyim. herşeyın farkındaysan sorun yok .

'ya birine çarparsam' de ve bunu aklından cıkarma. arabaymış,polismiş maddi hasarmış para cezasımış siktiret. dünyada en büyük ceza vicdan azabı çekilen ceza.

kimse yapmıyorum demesin daha bugun cıktım gazladım , yanda verdım. hepsi risk hepsi tehlike. unutmayalım ki yasal boyutu farklıda olsa arabayı ehliyet değil birey sürer. 4 yıldır ehliyerım var bu arada

ehliyetsız yanlıs hareket olsada başkasının canına kast etmede ne *** yiyosan ye

imkanlar herzaman kullanılmalı. ben 22 yasındayım bi bmw sahibi olamadım ama olanıda kıskanmam tam tersi alcağım zamanı bekliyorum. hayrlısı olsun kazasız belasız cezasız

bu arada e36 yı sıktret. yanlıcaksan nac,zane tavsıyem kitli diff koyup sac janta gec herturlu yeterde artar
    Yorumun için teşekkür ederim . Benim tek sıkıntım dediğim gibi VİCDAN . Nerde ne olacağı belli değil ara sokakta oldu önüne çocuk fırladı 30-40 la gitsen bile o fren tutmaz (Kedi fırlamıştı ordan biliyorum )

Ehliyet olunca kaza yapıcam adama çarpıcam diye bişey yok sadece cezalar hafifliyor. Bazı abilerim güvenle hiç bir alakası yok demişler ama %90 güvenle geldi bu araba bana
    Yalçın Çağatay ÜVEN
    Rover 220 Turbo
    Marmara Üniversitesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nick e36 araba e46 anne almış 1.16 yaş olmuş 16 Alp Er Tunga öldü mü. Issız acun kaldı mı. Felek öcün aldı mı. Şimdi yürek yırtılur... Hayırlı olsun Güle güle kullan..
    sesli güldüm gece gece
    Kazasız belasız kardeşim.

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes varsayımlar üzerinden ne çok konuşmuş , tabi ki ehliyetsiz olması - bir olay ama bence arabanın bmw olmasından dolayı bu kadar yüklenildiği fikrindeyim.

Eminim bir balicinin para ugruna birini öldürmesinden , hırsızın eve girip soygunluk yaparken onu göreni öldürmesinden, karısını öldüresiye döven kocanın , terör yüzünden ölen vatandaşların ve ya töre yüzünden katledilen onlarca insan dan daha düşüktür bu çocugun ehliyetsiz birine çarpip öldürmesi , size iyi seyirler.

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaNeR54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes varsayımlar üzerinden ne çok konuşmuş , tabi ki ehliyetsiz olması - bir olay ama bence arabanın bmw olmasından dolayı bu kadar yüklenildiği fikrindeyim.

Eminim bir balicinin para ugruna birini öldürmesinden , hırsızın eve girip soygunluk yaparken onu göreni öldürmesinden, karısını öldüresiye döven kocanın , terör yüzünden ölen vatandaşların ve ya töre yüzünden katledilen onlarca insan dan daha düşüktür bu çocugun ehliyetsiz birine çarpip öldürmesi , size iyi seyirler.
    Sen içme, yaramıyo sana
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen içme, yaramıyo sana
    ahahah teşekkürler
    Yalçın Çağatay ÜVEN
    Rover 220 Turbo
    Marmara Üniversitesi

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozan S.ktir git.

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

RC_Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu arada e36 yı sıktret. yanlıcaksan nacizane tavsıyem kitli diff koyup sac janta gec herturlu yeterde artar
    ya ne biliyim öyle görünce ehliyetsiz fln eski günler geldi aklıma saka biyana isin bilincinde olmak gerek neyse konuyu dağıtmayalım

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyetim yokken kendi arabamı aldırmıştım, ehliyeti cebime koyana kadar aylarca bir kere şöför koltuğuna oturtmadı ailem ne ızdıraplı 3 4 aydı

kardeş sende dikkatli ol. polisten falan korkmuyormuşsun belliki ailenin maşallahı var ama bu yaşta ağar bi kazayı bünye kaldırmayabilir dikkat et
    .

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok merak ettimde sizemi düştü kimin ailesinin ne yaptığını veya 16 yaşındaki bir bireye kimin ne aldığını..

Kimseyi ilgilendirmez burda az sayılmıcak bi kitlede eminim arabası olmuştur bu yaşlarda bende buna dahilim sıfır bir araç alcaklardı ozamanlar 35 bin liraydı kıyamayıp 10 liraya corsa c almıştım elimdekinin kıymetini bilip bütün acemliğimi ondan çıkartiyim diye..Şimdi benim ailemdemi beni umursamıyor oldu ? haha hangi aile oğlunu evladını düşünmez komik olmayın belki mutlu olsun diye elinden geleni yapıyordur he ?

Bende olsam bende alırım. 16 yaşındada kaza yapan yapar 36 yaşındada..k.bakmayın bu benim bakış açım. arabada sanki 100 bin lira ben çok kişi biliyorum 18 yaşına kadar babasının arabasıyla gezip ehliyeti alınınca 100 bin lira üstü araba binenleri..
    Livestrong

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya adam arabasını paylaşmış arabadan çok yine millet yaş muhabbetine çevirmiş bu işler maddi işler allah herkese daha iyilerini versin tabi ama arabasını koymuş adam siz yaşına yorum yapıyosunuz buraya gelen herkes sosyal mesaj peşinde ben anlamadım. Güle güle bin dikkat et trafige çıkma desemde çıkıyosun belli yeterki kimseye ve kendine zarar verme arabanada maşallah e46 candır zaten. Allah hepimize en güzellerini versin
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok merak ettimde sizemi düştü kimin ailesinin ne yaptığını veya 16 yaşındaki bir bireye kimin ne aldığını..

Kimseyi ilgilendirmez burda az sayılmıcak bi kitlede eminim arabası olmuştur bu yaşlarda bende buna dahilim sıfır bir araç alcaklardı ozamanlar 35 bin liraydı kıyamayıp 10 liraya corsa c almıştım elimdekinin kıymetini bilip bütün acemliğimi ondan çıkartiyim diye..Şimdi benim ailemdemi beni umursamıyor oldu ? haha hangi aile oğlunu evladını düşünmez komik olmayın belki mutlu olsun diye elinden geleni yapıyordur he ?

Bende olsam bende alırım. 16 yaşındada kaza yapan yapar 36 yaşındada..k.bakmayın bu benim bakış açım. arabada sanki 100 bin lira ben çok kişi biliyorum 18 yaşına kadar babasının arabasıyla gezip ehliyeti alınınca 100 bin lira üstü araba binenleri..

16 yaşında da kaza yapar 66 yaşında da ama 16 yaşında yayaya çarparsa dışarıyı biraz zor görür.. tut ki benim ailemden birinin hayatını kaybetmesine vesile oldu ciddi konuşuyorum dışarıyı gördüğü gün yaşadığı son günü olur.net.. hadi beceremedim ciddi zarar veririm..

ben de kullandım ehliyetsiz hatta yayaya da çarptım o hiç suçum yoktu kendi arabam yoktu babam yıkamaya götür demişti ama benim o arabayı kullanmaya hakkım yokken can yaktım.. Şükür 2 gün hastanede kaldı amca atlattı ama suçun var yok farketmez.. Allah kimseye göstermesin..

Alıntı e36cagatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aracı testederken foto çektim tüm ışıklar yanıyor zaten
    ayrıca burda da kadran testini kastediyosan devir de km de aynı anda hareket eder ve tüm ışıklar yanar.. bildiğin airbag ışığı yanıyo bu arabada.. kronik sıkıntıdır yalan söylemeye gerek yok

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    16 yaşında da kaza yapar 66 yaşında da ama 16 yaşında yayaya çarparsa dışarıyı biraz zor görür.. tut ki benim ailemden birinin hayatını kaybetmesine vesile oldu ciddi konuşuyorum dışarıyı gördüğü gün yaşadığı son günü olur.net.. hadi beceremedim ciddi zarar veririm..

ben de kullandım ehliyetsiz hatta yayaya da çarptım o hiç suçum yoktu kendi arabam yoktu babam yıkamaya götür demişti ama benim o arabayı kullanmaya hakkım yokken can yaktım.. Şükür 2 gün hastanede kaldı amca atlattı ama suçun var yok farketmez.. Allah kimseye göstermesin..
    hakkı var yok orasını zaten tartışmıyorum, yaşadığınız bişeyle banada cevap vermeniz garip olmuş açıkcası her ne kadar kendi arabanız olmasa bile o anki hevesle demekki geçmişsiniz direksiyon başına. Burda çoğu kişi ehliyetsiz araç kullanmıştır , kullanmaya devam ediyodur

tek merak ettiğim şey 20 yaşında biri çarpsa son günü olmazda 16 yaşındakimi çarpınca mı zarar verirsiniz ? (Allah korusun)

İçimden diyorumki bu yanlış ama bi yandanda arkadaşın yaşındaki zamanlarımı hatırlayınca anlıyabiliyorum, araba tutkusu malesef mantık bırakmıyor insanlarda..Çocukta baskıcı olunca ailenin direnci kırılıyor, benim ailemde aa oğlum hadi sana araba alalım demedi yani

Tek demek istediğim şey yok senin annende gece yatarken üstünü örtüyormu , yok böyle yapıyormu falan yorumlara gerek yok. kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez
    Livestrong

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tek merak ettiğim şey 20 yaşında biri çarpsa son günü olmazda 16 yaşındakimi çarpınca mı zarar verirsiniz ? (Allah korusun)
    evet.. çünkü araba kullanmaya hakkı yok 16 yaşındaki birinin.. gitsin dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayı öğrensin otursun..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayı hemen BMW ye ya da 'sana ne' ye çevirmiş bazı arkadaşlar... gidip kendine boş bir pistte ya da yolda zarar verecekse cidden bana ne... ama trafiğe çıkan biri için kimse 'sana ne' diyemez... mahallenizin 'çocuk'ları, tabanca belinde gezebilir mi? ruhsatsız hem de? onlar da bilinçli olsa, öyle her zaman çıkartmasalar bellerinden, havaya ateş etseler keyfine hoşunuza gider mi? bilinçli bu çocuklar diye şikayet eder misiniz etmez misiniz?

ehliyetsiz araba kullanmak hele ki trafikte, ruhsatsız silahla halkın arasına karışmakla aynıdır benim gözümde... ayrıca 'polisle sıkıntım olmaz' falan, geçin bunları, ben bileceğim şikayet edeceğim ama polis hiç bir şey yapmayacak yok öyle bir dünya, burada akranlarına masal anlatmıyorsun...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda bir ara 50 bin lira bütçeyle araba arayan vardı sonradan neler çıktı inşallah öyle birşey değildir Araca maşallah..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    neyse çok şey yazdımda sildim

buda 13 yaşındaki ben yazmadım kuzenim yazmış denilen efsanevi kuzenin arabası diş telerini geçen hafta takılmış..

BORKED
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)