Maşallah çok güzel olmuş. Jantlar yakışmış Allah kaza bela göstermesin![]()
Maşallah çok güzel olmuş. Jantlar yakışmış Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallahh da ĞSU corsayakazasız belasız bin kanka
Kestirelim o yayları bide ısıttıralım yerle bir olsun
![]()
![]()
maşallah, araç tabiri caizse tam tadında olmuş.araçta film yoksa ön cam dahil 2numara siyah film birde ön logo mat siyaha kaplansa daha da hoş olur gibime geliyor.bir düşün istersen.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Aracta film var fakat on camda yok on cama dusunuyorum panjuruda irmscher panjur dusuncelerimiz var hayirlisi tavsiyeleriniz icin tesekkurler![]()
ön camda filmlenince görünümü daha da bir güzel olucagından eminim, corsa c irmy ön panjurlar görünümü ile can
, fiyatıyla da cep yakıyor
, 2 avuç boyundaki plastiğin bu kadar pahalı olmasına bir anlam veremiyorum
, umarım çakmaları çıkarda ele ayağa düşer...
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Lastikler 45/15 sanırım, önlerden 2 cm daha düşse çok güzel olur bence, Allah kaza bela vermesin, çok sevimli duruyor.![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
maşallh kazasz belasız işallh renk çok güzel
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Aynen lastikler 195/45/15 5 lik fk yay var bu kadar indi kesmekten cekiniyorum acikcasi.
Rengi kendine getirmek icin batucan cok ugrasti tekrar tesekkur ediyorum ona. Sizlerede guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim maspiyel egzos planda en kisa zamanda halledicez![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)