Olsun abi sorun değil önemli olan aracımızı görmek desibel olarak
Abi senin arabanın tamponları belki fotodan ben seçemedim ama dışı S- değil, başka fotolarına bakarsak daha sağlıklı olur aslındaJanta gelince araç iç s-line paket olunca(bence en önemlisi zaten) koltuklar direksiyon suspansiyon jantlar direk geliyor zaten. Jant ve spor suspansiyon iç s-line pakette geliyor. İç s-line olmayıp sadece dış s-line dada tamponlar panjur jantlarda değişiyor .Yani her şekilde jantların değişiyor.
Sahibindenki çoğu kullanıcıda jantlardan dolayı dış s-line diyor ama aslında öyle değil.
abi standart a3 ün ses yalıtım oldukça zayıf . bu 7bin lik yalıtımla yolda s klasse gibi huzurlu gidiyorsundurhayırlı olsun
musterı aracları var dukkanda sıradada araclar var ALLAH a cok sukur cok yogunuz. zaman olunca yaparız da, sendekı bu hırsı anlamadım ben kardesım. gorsel dızaynlı kutuyla benı nasıl geccenacık ve net sekılde ıs ıddaya bınerse bendekı desıbel kımsede cıkmaz sen bunu anlamadınmı
![]()
Ne hırsı ya ne alak nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri ben seni geçicem diye bir idaada atmadımki ortaya sadece bakalım nedir ne değildir diye ama sen çok iddialı konuştun![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
audı a5 , ıkı tane DD 9512 var full carbon dust caplı, RE audıo everest 10 k amfısı var spl kutu var vs vs calıo bıraz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)