User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Dacia Duster

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hayırlı olsun, almışken keşke 4wd modelini alsaydınız.

Dip notlar :
    Aşırı kısa şanzıman bazen çok keyifli oluyor bazende tam bir işkenceye dönüyor. Düz zeminde 2.vitesle kaldırıyorum

Ön cam ile dahsboard arasındaki sünger zamanla aşağıya doğru kaçmaya başlayabilir, vites topuzu kısa sürede aşınmaya başlayabilir, kör noktasız aynalara alışmak gerekiyor mümkünse olabildiğince 90derece açıda kullanın, şişik arka çamurluklara dikkat edin, döner buradan dediğiniz yerde arka çamurluğu bırakmanız an meselesi olabilir, çok şükür ben sürtmedim ama ilk kilometrelerde özellikle park manevralarında hep son anda sürtmekten kurtarmıştım

Direksiyon biraz yukarıda kaldığından ve tepkisi biraz ağır olduğundan alışana kadar ani manevralardan ve hızlı kalkışlardan kaçının, yoksa kafası güzel geziyor.

Sürücünün sol ayağını dayayabileceği alana paspas denk gelmediğinden o kısım çok güzel kirleniyor. Ben henüz o alanı kapatacak paspas bulamadım, bulursanız banada haber edin

Kornasına çok sık basmayın, ne hikmetse sesin çoğu içeriye geliyor

Ses yalıtımı hak getire, 120km/h'ın üzerine çıkarsanız sağır olma riskiniz var

Çok soğuk ve çok sıcak havalarda aracınızı dışarıda tutmayın, kapalı park alanı varsa orada kalsın, çünkü dış ısı neyse aracın içi onun 2 katı oluyor. Çok soğukta resmen .öt kesiyor

Board computer'e güvenmeyin, değişik bir kafa yapısı var

Kalorifer sisteminin ortası yok, ya .ötünüz donuyor ya da kese atma kıvamına geliyorsunuz.

Ben pek yakında garantiden dashboardu indirtip ses süngeri ve ses gelen yerleri düzelttireceğim, vites topuzuda değişecek

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, almışken keşke 4wd modelini alsaydınız.

Dip notlar :
    Aşırı kısa şanzıman bazen çok keyifli oluyor bazende tam bir işkenceye dönüyor. Düz zeminde 2.vitesle kaldırıyorum

Ön cam ile dahsboard arasındaki sünger zamanla aşağıya doğru kaçmaya başlayabilir, vites topuzu kısa sürede aşınmaya başlayabilir, kör noktasız aynalara alışmak gerekiyor mümkünse olabildiğince 90derece açıda kullanın, şişik arka çamurluklara dikkat edin, döner buradan dediğiniz yerde arka çamurluğu bırakmanız an meselesi olabilir, çok şükür ben sürtmedim ama ilk kilometrelerde özellikle park manevralarında hep son anda sürtmekten kurtarmıştım

Direksiyon biraz yukarıda kaldığından ve tepkisi biraz ağır olduğundan alışana kadar ani manevralardan ve hızlı kalkışlardan kaçının, yoksa kafası güzel geziyor.

Sürücünün sol ayağını dayayabileceği alana paspas denk gelmediğinden o kısım çok güzel kirleniyor. Ben henüz o alanı kapatacak paspas bulamadım, bulursanız banada haber edin

Kornasına çok sık basmayın, ne hikmetse sesin çoğu içeriye geliyor

Ses yalıtımı hak getire, 120km/h'ın üzerine çıkarsanız sağır olma riskiniz var

Çok soğuk ve çok sıcak havalarda aracınızı dışarıda tutmayın, kapalı park alanı varsa orada kalsın, çünkü dış ısı neyse aracın içi onun 2 katı oluyor. Çok soğukta resmen .öt kesiyor

Board computer'e güvenmeyin, değişik bir kafa yapısı var

Kalorifer sisteminin ortası yok, ya .ötünüz donuyor ya da kese atma kıvamına geliyorsunuz.

Ben pek yakında garantiden dashboardu indirtip ses süngeri ve ses gelen yerleri düzelttireceğim, vites topuzuda değişecek
    izlenimler guzel

birsey soracagim bu aylarda hararet durumunuz nasil kac cizgide seyrediyor?

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gün bayiideydim en dolusu için görüştüm.

4wd ,komple deri döşeme,asr esp,arka camlar otomatik v.b 55.000 tl fiyat verdiler 2013 modeline
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izlenimler guzel

birsey soracagim bu aylarda hararet durumunuz nasil kac cizgide seyrediyor?
    Valla o hararet çubuğu, çizgisi, göstergesi her ne zıkkımsa, genelde 2 çizgide seyrediyor. Uzun yolda da çok nadiren 4 çizgi görmüşlüğüm var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gün bayiideydim en dolusu için görüştüm.

4wd ,komple deri döşeme,asr esp,arka camlar otomatik v.b 55.000 tl fiyat verdiler 2013 modeline
    Aslında fiyatı yüksek ama gel gelelim o paraya da sıfır km ve o donanımda bir 4çeker suv yok. Üstelik mevcut suvlara göre 4çeker sistemini 80km/h hıza kadar kilitleyebiliyorsun.

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında fiyatı yüksek ama gel gelelim o paraya da sıfır km ve o donanımda bir 4çeker suv yok. Üstelik mevcut suvlara göre 4çeker sistemini 80km/h hıza kadar kilitleyebiliyorsun.
    evt şu anda suv fiyatları 65 ten başlıyor, ki benzinliler o fiyata.

4wd konusunda kararsızım.pek fazla ihtiyacım olmayacak ama ileride satarken artısı olurmu diye düşünüyorum.
    barnak bassam olurmu ?

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evt şu anda suv fiyatları 65 ten başlıyor, ki benzinliler o fiyata.

4wd konusunda kararsızım.pek fazla ihtiyacım olmayacak ama ileride satarken artısı olurmu diye düşünüyorum.
    4wd'da suspansiyon farklı, 4wd'da arkada bağımsız suspansiyon var diğerlerinde bildiğin aks, ben olsam 4wd alırım.
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla o hararet çubuğu, çizgisi, göstergesi her ne zıkkımsa, genelde 2 çizgide seyrediyor. Uzun yolda da çok nadiren 4 çizgi görmüşlüğüm var
    himm terslik yok o zaman bizdekide surekli 2 cigide tabi bu aylarda yazin 4 cizgi ustune cikimiyor hic.

biz alirken 2 cekeri tercih etti babam suan memnunuz hic bi sikinti cikarmadi daha
    videolardan izledigim kadari ile 4ceker basarisi gayet iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4wd'da suspansiyon farklı, 4wd'da arkada bağımsız suspansiyon var diğerlerinde bildiğin aks, ben olsam 4wd alırım.
    2 çekerin virajlardaki reaksiyonunu bilmem ama 4wd olanını go kart gibi kullanabiliyorsun, çok şükür bugüne kadar benim isteğim dışında bir kayma yaşamadım. Sert bir karakteri olduğu için virajlarda da gereksiz salınım ve yatma yaşatmıyor. Ama o sert yapısı uzun yolda biraz ızdıraba dönebiliyor, insanın kaba etleri acımaya başlıyor, uzun yol sonrasında kalıp gibi olabiliyorum

Dip not : Kısa şanzıman sayesinde sıkışık trafikte araç otm. vites gibi davranıyor, frene basmadan takılıyorsun, arkandaki de zırt pırt frene bastığından tamponun dibinden gelemiyor
    Dik yokuşlarda 1.vitese takıp ayağını debriyajdan çektiğinde keçi gibi tırmanıyor, keza yine dik yokuştan inerken mümkün olan en düşük vitese taktığında yürüme hızında aşağıya inebiliyorsun

Benim zuzu 25.000km oldu, bu izlenimleri ayrı bir başlık altında mı toparlasam ne etsem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 çekerin virajlardaki reaksiyonunu bilmem ama 4wd olanını go kart gibi kullanabiliyorsun, çok şükür bugüne kadar benim isteğim dışında bir kayma yaşamadım. Sert bir karakteri olduğu için virajlarda da gereksiz salınım ve yatma yaşatmıyor. Ama o sert yapısı uzun yolda biraz ızdıraba dönebiliyor, insanın kaba etleri acımaya başlıyor, uzun yol sonrasında kalıp gibi olabiliyorum

Dip not : Kısa şanzıman sayesinde sıkışık trafikte araç otm. vites gibi davranıyor, frene basmadan takılıyorsun, arkandaki de zırt pırt frene bastığından tamponun dibinden gelemiyor
    Dik yokuşlarda 1.vitese takıp ayağını debriyajdan çektiğinde keçi gibi tırmanıyor, keza yine dik yokuştan inerken mümkün olan en düşük vitese taktığında yürüme hızında aşağıya inebiliyorsun

Benim zuzu 25.000km oldu, bu izlenimleri ayrı bir başlık altında mı toparlasam ne etsem
    4cekeri kullanmak isterdim bizdeki masallah bugun itibari ile 53.000 km de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun. Trafikte çok görmeye başladığım araçlardan birisi de bu Duster'lar.

Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

Bol fotolu, izlenimlerinizi aktaran bir paylaşım bence de iyi olur. Alacaklara da sağlam bir referans olur ilk kullanıcısından.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4cekeri kullanmak isterdim bizdeki masallah bugun itibari ile 53.000 km de
    Normal kullanımda birşey anlaşılmıyor, karda, çamurda, toprakta marifetleri ortaya çıkıyor
    Ama 4 çeker ağırlığı yüzünden fazla tüketimi var

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben de zaman zaman Polo Bluemotion'i satıp 4wd dizel duster almayı düşünüyorum. Ancak ben boyasız tamponlu ve adventurer paketli (Turkiye'de rastlamadım) bir duster istiyorum. Duster, bence gri tamponlarlar tam bir arazi aracı gibi duruyor. Kararımı mayıs-haziran gibi veririm herhalde.
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal kullanımda birşey anlaşılmıyor, karda, çamurda, toprakta marifetleri ortaya çıkıyor
    Ama 4 çeker ağırlığı yüzünden fazla tüketimi var
    4ceker almayisimizin en buyuk nedeni fazla yakit tuketimi

cRc Ramo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah. hayırlı uğurlu olsun

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fazla derken 4x4 ne kadar yakıyor ki? Ve sürekli 4x4 değildir heralde. Kıyas yapar mısınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazla derken 4x4 ne kadar yakıyor ki? Ve sürekli 4x4 değildir heralde. Kıyas yapar mısınız
    fazla derken 2 cekere gore fazla tuketim

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parasına göre güzel bir araç Allah kaza bela vermesin

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklımda sandero stepway geçiyor buda çok güzelmiş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)