kasa ve dizayn vasat ama tüketim değeri çok iyi özellikle tek çeker modelleri megane ile aynı yakıyor ama pekte jeep havası ve hissiyatı veren araçlar değiller zaten neye kime hitap ettiği çokta belli değil çözemedim bu duster'ı![]()
kasa ve dizayn vasat ama tüketim değeri çok iyi özellikle tek çeker modelleri megane ile aynı yakıyor ama pekte jeep havası ve hissiyatı veren araçlar değiller zaten neye kime hitap ettiği çokta belli değil çözemedim bu duster'ı![]()
17" jantlarımız hazır sadece lastik bekliyoruzÇamurluk kenarlarına dodik ve kapı üstüne koruma gelecek ve ardından ön tampona amerikan park uygulaması olacak, ön tampon amerikan park için çok müsait
Evet öyle birşey oldu, teşekkür ederim Berat
İzlenimler için teşekkür ederimAracın içeri fazla ses almasının nedenlerinden biri çoğu yerdeki fitillerin eksikliği. (mesela ön-arka kapı arasında fitil olmalı showroom aracından vardı, bizde yok). Evet kalorifer sistemi gerçekten çok ayarsız
Sol ayağı koymak için ben oraya kauçuk paspas kesicem benimde dikkatimi çekti öyle birşey yapabilirsiniz cırt cırtlı olursa harika olur
Kornası minibüsçü kornası gibi her bastığımda o havaya giriyorum nedense
Ön camla dashboard arasına fitil tarzı esnek plastik malzeme koyuyor almancılar (lzparts.de de görmüştüm inceleyin herşey var). Motor sesini dahada azalttığını iddia ediyorlar hatta
![]()
Masallah kazasiz belasiz sürüslerbence jantlarida gunmetal rengine boyat
Ne oldum demicen ne olucam dicen
Instagram: 42emre
Dün direksiyona omp sticker buldum ama büyük geldi çerçevesiyle, bende kesip biçip direksiyona uyarladım
Teybimizden bir kare
Dün akşam ölçülerini aldığım difüzöre karbon folyo kestim, bu sabah yapıştırdım
Birkaç ay sonra lastik alınıp 17" jantlar takılacak, o günü sabırsızlıkla bekliyorum![]()
İlk defa bi duster gözüme çok güzel gözüktüEline sağlık çok güzel araç maşallah
Teşekkür ederim o sticker belki birşeyler için başlangıçtır stickerı dengeleyecek birşeyler bakarım arabanın içine
Teşekkür ederim sağolun
Teşekkür ederim, aracı şehiriçi kullandığımızdan o tarz birşey yapamayız ama bende seviyorum arazi spec dusterları, hatta tr de bir tane de bunun askeri yeşili vardı![]()
Kapı kilit mandallarının çerçevesi kolay söküldüğü için hemen söküp gri folyoyla kaplayıp yerine taktım
![]()
Detaylarla fark yaratır elinize sağlık
Allah kaza bela vermesin![]()
Efsaneler Asla Ölmez Sadece Şekil Değiştirir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)