araç harika zaten:)
kazaız belasız günlerde kullanırsın inşallah emre
lastikler nasıl?
ıslaktan öte kuruda almaya değecek kadar iyiler mi?
Printable View
araç harika zaten:)
kazaız belasız günlerde kullanırsın inşallah emre
lastikler nasıl?
ıslaktan öte kuruda almaya değecek kadar iyiler mi?
Once arabalara guzel bi cila ardindan nightshoot ;)
maşallah güzel araç 2. lipe gerek yoktu sanki
Ben jantın modelinide beğenmedim mağlesef. Araç gerçekten çok güzel evet ama bu jantlar bence hiçbir renk s2000'e uyumlu değil. Koltukların rengine uymasıda durumu değiştirmiyor bence. Lip ise çok göz tırmalamadı bence. Genede başarılı bir araç. Maşallah.
maşallah kardeşim :) en son gördüğümde baya sessizdi hala öle sanırım :)
kazasız belasız işallah...
Maşallah Emre jantlar yakışmış biraz daha alçalmaya ihtiyacı var sadece :) bir de lip++ acilen sökmeli :D
Maaşallah araca çok güzel tek gözüme batan tampona vidalanmış ön plaka oldu.
Bence s2000'in oem plakalığı mükemmel duruyor orj bir app plaka ile. :)
kazasız belasız
jantlar güzel ama rengi olmamış bence , lipi zaten söylemişler :)
yinede güzel sonuçta o bir s2000 :D kazasız belasız kullanırsınız inş :)
Maşallah abicim çok iyi. :)
maşallah kanka jantlar koltuklarla uyumlu güzel durmuş ama ben 09' jant sevenlerdenim :) başından beri söylüyorum lipi sök diye :D
opcden sonra baya keyifli gelmiştir maşallah
Masallah cok guzel bir arac, canli gormek dilegiyle.
Maşallah adaş jantlar yakışmış renk değişikliğine gitsen daha güzel olur bence. He bir de lipi bir an önce sök :)
maşallah bence değişiklik her zaman iyidir.jantlar güzel durmuş.
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Değerli yorumlarınız benim için çok önemli. Araç hakkında güzel dilekleriniz için ayriyetten teşekkür ediyorum. Tek tek quote yapamıyorum o yüzden topluca yazayım :)
Araçta ufak eksikler var. Zamanla halledeceğiz inşallah :) Ön plakalık bulamıyorum evde bir türlü nereye koyduysam... Yoksa app düz plakalık çoktan geldi takılmayı bekliyor
Jant tabiki kişiden kişiye değişen ve zevklere bağlı olarak ortaya çıkan bir modifikasyon. OEM Jant olan V3'ü ben beğenmiyorum,ve oem janta o kadar para vermenin gerçkten saçma olduğunu düşünüyorum. CE28N en çok istediğim fakat bulamadığım bir jant modeliydi. Bu sebeple Jantmax'da görür görmez sarıldım jantlara. Cem abi kendi boyamış jantları, benim tercihim değiller fakat koltuklara uyumu sebebiyle beğendim bende. Bronz kadar koyu değil,daha cırtlak ve ton olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ben S2000'e sadece CE28N yakıştıranlardanım. Dediğim gibi tek hayalim de bu jantı bulabilmek idi. Artık hemen hemen tüm araçlarda TE37 var; CE28N'in farklı oluşu ve henüz kimselerde olmaması da başka bir tercih sebebi. Şu an bir diğer hayalim bu modelin arka offsetli olanını bulmak :)
Lip konusunda acil sökülmesi gerektiği kanaatine vardım :D Onu hallediyorum.
Lastik konusuna gelince; performansı test edebilecek kadar etkili sürüş yapmadım ama kuruda gerçekten iyi olduğunu okudum yabancı forumlarda. Islak performansı da abartıldığı kadar berbat değil. İnternetten okuduğum kaynaklarda ortalama üstünde bir ıslak performansı var. Ben aracı ayda yılda bir kullanıyorum. Günlük kullanmıyorum bu sebeple günlük kullanın sorun olmaz diyemem.
Aracı dün akşam 6 gibi Ataşehir Mozaik Çarşı'nın oradan geçerken gördüm sanırım, yanınızda bir arkadaşınız vardı hatta galiba, üstü açıktı. Annem bile dönüp baktı "Bu ne güzel araba oğlum, markası ne?" diye. :)
Kazasız belasız kullanın.
maşallah nadir temizliktesi s2k lardan kazasız belasız inşallah