Emrecim senin arabaya alicagin lastik belli hemde kuruda bayaa ustun bi performans sergiliyo daha oncede bahsetmistim dusunmeden tak onlari ;)
Printable View
Emrecim senin arabaya alicagin lastik belli hemde kuruda bayaa ustun bi performans sergiliyo daha oncede bahsetmistim dusunmeden tak onlari ;)
Maşallah güzel makine lip işi bozuyo söksen iyi olur kazasız belasız :)
Masallah . Alısageldigimiz s2k'lardan farklı duruyo . Kazasız belasız yanlamalar dostum .
Masallah taba dosemeler s2k lara cok yakisiyor :)
maşallahı var aracınızın çok hoş gerçekten zevk tarz meselesi ama ben tek egzos çıkışını daha çok seviyorum s2k larda
Maşallah kazasız belasız
Maşallah , araç çok şık...
Jantlarda söylenenlerin aksine benim hoşuma bile gitti :)
Yakından gördüm az önce gercekten maşallahi var jant ve arabanın rengi uyumlu olmuş :)
Lastikleri değiştirdim arkadaşlar. Arkalar 225 idi çok ince kaldı ve görüntü olarak çok içime sinmemişti. Bridgestone Potenza S001 225/40/18 ve 245/35/18 olarak değişmiştir.
Teşekkür ederim kardeşim memnun oldum tanıştığımıza :)
Tek egzoz çıkışını yakıştıramıyorum ben, bir tarafın boş kalması çok kötü duruyor şahsi fikrimce. Bir de araba oturaklı görüntüsünü kaybediyor diye düşünüyorum. Zten stock egzoz sistemi var :)
Çok teşekkür ederim hepinize , cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin Allah'ım
ezlip mi ne diyosan yarin sabah ilk is cikart onu :D
lastikleri de degistirmissin madem, kesene bereket :)
jantlar cok guzel ve yukseklik coil alana kadar cok ideal bence, Allah nazardan saklasin canim benim :)
Maşallah Emre aracına, fotoğrafa çıkalım yakın zaman da.Maltepe meg de güzel fotolar çekemedik :)
maşallah mükemmel duruyor.
kankacım masallah ben cok begendım yakından gormek kesınlıkle daha ıyı olucaktır he jantların rendı bıraz daha degısık olabılırmıydı olurdu ama boylede cokk cok guzel masallah ALLAH kaza bela vermesın kardesım
Çok güzel , eklediginiz parçalarlada kombine harika çıtanızı bozmayın maşallah.
Jantlar diğer s2k lara göre daha değişik ve şık durmuş bence buda seçici olduğunuzu gösterir kazasız belasız MaşAllah..