maşallah çok başarılı
Printable View
maşallah çok başarılı
Maşallah kardeşim ;)
maşallah kazasız belasız güzel araç. jantlar çok yakışmış
maşallah yakışmışjantlar. sanki birazdaha koyu renk olsa daha güzel olurdu bence.
Maşallah çok güzel bir S2000,bence jantların disklerle birlikte duruşu çok güzel,semi slickleri çıkarmanızın tek sebebi arka lastik ebadı mı yoksa kullanım zorluğuda var mıydı?
Teşekkür ederim abicim :) İlerleyen zamanlarda F-zero blue gibi bir renk düşünüyorum bakalım.
Çok teşekkür ederim size de.Kullanım zorluğu olarak yağmurda daha dikkat edilmesi gerekiyordu ancak bir zorlukla karşılaşmadım. Arka lastik ebeadı dolayısı ile değiştiler.
Görünen köy klavuz istemez diyorum ve çok başarılı buluyorum :)
Saolasın kardeşim :)
Bir güncel foto ekleyelim madem :)
http://s19.postimage.org/s7xvfaxhv/PNTX3154.jpg
Corsa'nın yanında bahsettiğin s2000 bu demek =) kazasız belasız.. Jantlar gayet başarılı..
ben yine yazıyım bu araba olmuş pabuçlarıyla olmuş :D
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. @tolga; evet kardeşim genelde hafta sonları kullandığım yavrucak bu :) @Baris ; foto çekicem müsait bir anımda daha birkaç bişey eklerim inşallah. @sercan eywallah kardesim benim.
Emre kazasız belasız kullan, bir ara görüşelim tekrar batu felan :)
Jantlar çok hoşuma gitti farklı ve kaliteli. Arabaya zaten sölenecek söz yok maşşallah.
Hartop bilmiyorum düşünüyormusun ama bence çok yakışıyor :)
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Hard Top düşünmüyorum çünkü yalnızca satın aldığım gün,bir de geçen gün lastikleri taktırmak için 1 kez yağmurda çıktım,onun dışında sürekli kapalı garajda duruyor ve nadir kullanıyorum. Kar vs yüzü görmedi henüz. Yazın kullandığım için hard top sök tak çok külfet; kullandığımda genellikle üst açık kullanıyorum.
Belki herşey bittikten sonra karbon hardtop düşünebilirim görsellik için.
Maşallah :)
Maşallah...Kazasız belasız kullanın...