Maşallah kankacım jantlar cok yakısmıs gule gule kullan ;)
Printable View
Maşallah kankacım jantlar cok yakısmıs gule gule kullan ;)
maşallah kazasız belasız
öndeki lipin altındaki lip ve öndeki kare plaka dışında :) MaşAllah
ahaaaa tam yurtdışı olmuş maşallah güzel bir s2000 :)
orjınal jantlar sankı ama ıllakı bı takım alternatıf jant durmalı bı koşede degısık degısık takmalı Kazasız belasız
kanka maşallah aracın cillop , basık araç kullanmaya alışıp bu ESS i süründürmelisin çok yakışır eminim
Öndeki lipin altına bir lip daha koymuşsunuz sanırım plastik onu söküp atın bence onun harici araç cok iyi maşallah :)
Jantların güzel durmamasının sebebi belkide lastik yanaklarının kalın olmasıdır.
Daha ince lastikle basılırsa fazladan lipsız ön plakasız güzel olur diye düşünüyorum.
KM ve temizliğe maşallah..
Çok teşekkürler...ön 40 arka 35 zaten.. daha düşük ne olabilir ki 35-30 mu :S o zaman da balondan gidemeyiz yaw
Teşekkür ederim :)
Kanka daha fazla basmayı düşünmüyorum,garaja giremiyorum bu şekilde bile çok zor oluyor.
Yapılmıstır :D teşekkür ederim güzel dileklerinize.
Masallah herseyiyle 4x4 luk gorunuyo kazasiz belasiz kullan insallah.
maşalhhh lipi bence acilen sökün eksozda hks tipi olsa bence daha hırçın bi görüntüsü olur...
kanka herkesin araba aynı önde plaka yok,egzoz varex,jantlar ap2 jantı farklı dursun diğer s2k lerden en yakın zamanda da binmek dileğiyle ess20 ye ;)
Maşallah çok beğendim gerçekten :)
s2k bşkadır kazasız belasız :)
maşallah çok diri
Aracın renk uyumu tek kelime ile harika.. Bende söylemeden edemeyeceğim lip aracı basitleştirmiş.. :)
Bencede harika,efsane,mükemmel tam istediğim gibi km falan uff :) Allah kaza bela vermesin süper MAŞALLAH..