araç harika zaten
kazaız belasız günlerde kullanırsın inşallah emre
lastikler nasıl?
ıslaktan öte kuruda almaya değecek kadar iyiler mi?
araç harika zaten
kazaız belasız günlerde kullanırsın inşallah emre
lastikler nasıl?
ıslaktan öte kuruda almaya değecek kadar iyiler mi?
Ben jantın modelinide beğenmedim mağlesef. Araç gerçekten çok güzel evet ama bu jantlar bence hiçbir renk s2000'e uyumlu değil. Koltukların rengine uymasıda durumu değiştirmiyor bence. Lip ise çok göz tırmalamadı bence. Genede başarılı bir araç. Maşallah.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşallah kardeşimen son gördüğümde baya sessizdi hala öle sanırım
kazasız belasız işallah...
Maaşallah araca çok güzel tek gözüme batan tampona vidalanmış ön plaka oldu.
Bence s2000'in oem plakalığı mükemmel duruyor orj bir app plaka ile.
kazasız belasız
.
jantlar güzel ama rengi olmamış bence , lipi zaten söylemişler
yinede güzel sonuçta o bir s2000kazasız belasız kullanırsınız inş
![]()
Maşallah abicim çok iyi.![]()
enough ?
maşallah kanka jantlar koltuklarla uyumlu güzel durmuş ama ben 09' jant sevenlerdenimbaşından beri söylüyorum lipi sök diye
![]()
opcden sonra baya keyifli gelmiştir maşallah
Masallah cok guzel bir arac, canli gormek dilegiyle.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Maşallah adaş jantlar yakışmış renk değişikliğine gitsen daha güzel olur bence. He bir de lipi bir an önce sök![]()
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Değerli yorumlarınız benim için çok önemli. Araç hakkında güzel dilekleriniz için ayriyetten teşekkür ediyorum. Tek tek quote yapamıyorum o yüzden topluca yazayım
Araçta ufak eksikler var. Zamanla halledeceğiz inşallahÖn plakalık bulamıyorum evde bir türlü nereye koyduysam... Yoksa app düz plakalık çoktan geldi takılmayı bekliyor
Jant tabiki kişiden kişiye değişen ve zevklere bağlı olarak ortaya çıkan bir modifikasyon. OEM Jant olan V3'ü ben beğenmiyorum,ve oem janta o kadar para vermenin gerçkten saçma olduğunu düşünüyorum. CE28N en çok istediğim fakat bulamadığım bir jant modeliydi. Bu sebeple Jantmax'da görür görmez sarıldım jantlara. Cem abi kendi boyamış jantları, benim tercihim değiller fakat koltuklara uyumu sebebiyle beğendim bende. Bronz kadar koyu değil,daha cırtlak ve ton olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ben S2000'e sadece CE28N yakıştıranlardanım. Dediğim gibi tek hayalim de bu jantı bulabilmek idi. Artık hemen hemen tüm araçlarda TE37 var; CE28N'in farklı oluşu ve henüz kimselerde olmaması da başka bir tercih sebebi. Şu an bir diğer hayalim bu modelin arka offsetli olanını bulmak
Lip konusunda acil sökülmesi gerektiği kanaatine vardımOnu hallediyorum.
Lastik konusuna gelince; performansı test edebilecek kadar etkili sürüş yapmadım ama kuruda gerçekten iyi olduğunu okudum yabancı forumlarda. Islak performansı da abartıldığı kadar berbat değil. İnternetten okuduğum kaynaklarda ortalama üstünde bir ıslak performansı var. Ben aracı ayda yılda bir kullanıyorum. Günlük kullanmıyorum bu sebeple günlük kullanın sorun olmaz diyemem.
Aracı dün akşam 6 gibi Ataşehir Mozaik Çarşı'nın oradan geçerken gördüm sanırım, yanınızda bir arkadaşınız vardı hatta galiba, üstü açıktı. Annem bile dönüp baktı "Bu ne güzel araba oğlum, markası ne?" diye.
Kazasız belasız kullanın.
"Respect a man's car, a man respects you."
maşallah nadir temizliktesi s2k lardan kazasız belasız inşallah
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)