Abi Aracim 170.000 km oldu :D bana cok guzel bi arac verdigin icin tesekkur ederim :) tek sikintisi 4 lastik almam :D
Printable View
Abi Aracim 170.000 km oldu :D bana cok guzel bi arac verdigin icin tesekkur ederim :) tek sikintisi 4 lastik almam :D
2.5-3 aydır yatıyor araç,bazen yeri değişiyor yıkanıyor yeniden park.. Turhan abi iyice boşlamış belli :) Komşu olduk abi haberin olsun yanına parkediyorum ama yok tık yok sende :)
abi bahsi geçen videonun linkini atar mısın merak ettim , aracın harika maşallah
Masallah Abi Kazasız Belasız..
Maşallah hayırlı olsun
Kusura bakma Burak mesajını yeni farkettim..Araç ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı...
Ufuk kardeşim sorunsuz keyifle daha nice km'lere....Ayrıca selamlar....
Selamlar Sefa..Epey zaman oldu görüşmeyeli..Sen nerdesin?..Sattın mı beyaz 106 GTİ aracını? Hayırlı olsun Palio almışsın....
Haklısın biraz boşladım..Eski şevkim heyecanım epey düşmüş anlaşılan..***** yaş ilerliyor evlendik fazla zamanda ayıramıyoruz malesef eskisi gibi....Lakin biraz silkelensek iyi olur...İnşallah ne diyelim...
Teşekkür ederim İbrahim,Mustafa,Gürhan...
Çok güzel bir araç maşallah
Yener mesajını yeni gördüm. Sağol...
http://i41.tinypic.com/2rzxe28.jpg
http://i43.tinypic.com/dltkqa.jpg
maşallah demir abi matkapp
@Ufuk-- Utanmasan adamdan lastikte isteyeceksin:D
@Demir -- Abi maşallah. Bu arabayı zır stock standart halinde satın aldığımız günü dün gibi hatırlıyorum:) 5 yıl oldu. Maşallah hala ok gibi. Kazasız belasız..
Masallah kazasiz belasiz
Görüntü açısından basık hali çok iyiymiş :) mal gerçekten on numara..
Demir abi Maşallahh :)
Maşallah çok güzel duruyor Allah nazarlardan saklasın :)
maşallah allah kaza bela vermesin
beni kışkırtıyor :) maşallah abi
Bu arabaların üzerinde yazan yazılar tamamen pazar için yazılmış yazılar.
S16 yada GTI veya GTI-6 yazıları üretim bandının sonunda bir sepette duruyor. O araba o anda s16 veya gti oluyor. yoksa hepsi aynı. GTI-6 yazısı ingiltere üretimi olan araçlara yapıştırılıyor. ve ingilterede satılan araçlarda var. Dikkat edecek olursanız GTI-6 yazan bütün araçlar sağdan direksiyon. Diğer ülkelere hep S16 diye satıldı arabalar.Türkiyeye gelenler S16 olarak geldi sonra pazarlama için GTİ yazıldı. Ruhsatlara bakmak lazım. O GTİ yazıları bile burada yazılmış olabilir. Tanıtım etiketi yapıştırılmadan üretilmiş olabilir o araçlar. Arkasında gti yazıp ruhsatında s16 yazan arabalara rastlamak mümkün. Hatta bir çok 306 modelinin yazısı bile burada yaptırılıp yapıştırıldı. Asıl adları bu arabaların S16 ama pazarlama yüzünden başka tanıtım etiketleri ile satılıyor. Yoksa S16 GTI falan hepsi aynı.
GTI 6 tazısı neden hiç bir araçta yok. sadece adı var.
Bunuda neden dediğime gelince Marsilyadan aldığım S16 da inanılmaz aksesuar vardı. Buradaki hiç bir pejoda olmayanlar. koltuk ısıtma alarm cd değişik bir paspaslar. daha hatırlamıyorum ama bariz farklı idi ama s16 yazıyordu. Aracın aynısı ingilterede vitrinde GTI-6 olarak stılıyordu. bende gittim GTİ-6 yazıları aldım yapıştırdım.
bunu genel bilgilendirme olsun diye söyledim..