306'da S16 ile GTI farklı şeyler. :) Motor 150 hp olup blok bile farklıdır. :)
Printable View
306'da S16 ile GTI farklı şeyler. :) Motor 150 hp olup blok bile farklıdır. :)
Bu konuda (eğer yazan yaş doğru ise) şunu söyleyeyim bu arabalar ilk TR ye geldiğinde yani 1994 senesinde siz 10 yaşında idiniz. Ne kadar ilgili ve bilgili olsanız bir yere kadar.
Gelelim pejonun o zamanki haline. Sıradan bir firma idi ve gelen araçların daha popüler olması için çalışıyordu. O zamandan başlayarak gelen arabalara bakınca yanlarında GTİ yazanların ruhsatlarının çoğu S16 dır. Son zamanlarda GTİ yazmaya başladılar. Tıpkı 106 larda olduğu gibi yoksa 150 beygirlik yada 5 vites 6 vites gibi farklar GTİ ve S16 Farkı değildi. Tamamen pejonun satış için yaptığı işler..
Bunları nereden biliyorum derseniz. 1995 de S16 almıştım. 150 hp motırlu. sonra 1996 da gene S16 aldım ama 167 hp ve 6 vites eee şimdi ne olacak:D
Hepsinde de teknik belgesi S16 idi....:)
Maşallah abi güzel araba Allah kaza bela nazardan korusun
Demir abi Maşallah :)
Yorum ve düşünceleriniz için sağolun arkadaşlar...
[Harun,Eren İronwolf (isminizi bilemiyorum),Serhat,Sinan,Faruk,Özcan,Alican,Bahadır,Melih]
Eren eski resimleri varsa ilerki zamanda uygun olduğunda gönderirmisin? Merak ettim biraz nostalji yapalım....
Varmı tekrar bu istikamette bir düşüncen Alican?
Alican kardeşimi bilmem de benim halen kaşıntım var Demir hocam :) bakalım kısmet...
Maşallah tekrar aracınıza.
maşallah demir abi kazasız belasız sürüşler
Paşam hayırlı olsun yeni gördüm konuyu maşallah zımba saxoyu ne yaptın o da harikaydı maşallah
Uzun zaman oldu görüşemedik hafta sonu serhat ile buluşacağız müsaitsen seni de bekleriz
Esen kal
Teşekkürler Mert hocam...Aracın ile ilgili atmosferik bir çalışma düşünüyordun son durum nedir?Vazmı geçtin? Yoksa GTİ grubu düşünüyorsun?
Eren kardeşim Sağlık olsun..Araştırma içinde sağol...
Teşekkür ederim Emre,Deran
Deran haklısın epey zaman geçti aradan...Saxo çoktan satılmıştı...Bilhare özel mesaj yazdım...Görüşmek üzere umarım...Bilmukabele...
Çok sağol Alper hocam...İzmir'e selamlar,saygılar...
Demir hocam git gel yaşıyorum :) istediğim şekilde bir GTI 20 bin üzeri oluyor genelde ulaşılması biraz sıkıntılı,tek kapı oluşuda çocuklu olan bendeniz için ne kadar mantıklı olur diyorum.Her ne kadar model olarak vergi problemi olmasa da benim aracın 255 TL. aynı yaştaki bir GTI ın ise 620 TL. vergisi var senelik bu da bir handikap.Benzin konusunu hiç kafama takmıyorum çünkü ben de motora ekstraları yaptıktan sonra benim aracımda çok yakacak.Zaten şu an Aşkabat 'tayım.6 ay da bir izne geliyorum tamamen zevk için yaptırıcam, Türkiye 'de olsaydım hafta sonları kullandığım için çok üzmeyecekti beni.Bir yandan da bu kadar para harcayıp aracın orjinalliğini bozacağım ama çok ta zevkli olacak ve gerçekten bir ilk olacak bu motorda çünkü 8v TU5JP de bu işlemleri yapan görmedim.
Ayrı olarak bir konu daha var ,aracımı satıp bu harcayacağım parayı üzerine koysam buradan 2003 civarı M paket 325 veya 330 e46 alabiliyorum :)
Yani kafam çok bulanık :beuj:,bilmem anlatabildim mi ?
Anladım Mert hocam..Belirttiğin durum ve şartarı göze alınca pek cazip görünmüyor gibi GTİ model...
En iyi kararı verecek olan sensin tabiki...Hayırlısı diyelim....
Nokta atışı olması lazım, o da nasıl olur ?
Benim satmak için vaktim yok uğraşamam.Ancak takas olayı olursa üzerini tamamlamaya çalışırım.Tabi Bilstein ları vermem :) gerçi henüz takmadım zaten.Mesela senin ki gibi bir GTI olursa jantlarımı da alırım 17" leri istemem ,lastiklerimde yepyeni.Örnekler çoğaltılabilir:)
Saygılar..
Nasip kısmet bu işler takas olayından daha ziyade nakit olarak bulma şansınız daha yüksek....
Ciddi anlamda niyetli iseniz acele etmeyede luzum yok.
Türkiye' dışında olmanız şu aşamada biraz zorluk sizin için ama elbet temiz düzgün bulmak mümkün...
Çeşke dememek için bu modelin tadına bakmak,keyfini sürmek lazım diye düşünüyorum..
Ben öyle yaptım..
Bilmukabele....
Hayırlısı diyelim ,bakalım günler neler getirecek...
abi yeni fotoları görelim artık, şöyle iç dış temiz temiz :)