maşallah çok iyi bi araçmış beklemişsiniz ama çok iyi araba almışsınız kazasız belasız
Printable View
maşallah çok iyi bi araçmış beklemişsiniz ama çok iyi araba almışsınız kazasız belasız
maşallah abi kazasız belasız takipteyim konun ...
10 numara duruyor Maşallah
Aracınız hayırlı olsun , İstanbul 'daki sayılı GTI-6 lardan birini almışsınız.Benimde çok istediğim bir makine ama bu yaşıma kadar maddi olanaklardan ,evli ve çocuklu olmamdan ötürü hep mantık çerçevesindeki araçlara sahip olabildim.Şu an 1.6 olanına sahibim fakat her an bir çılgınlık yapabilirim :)
Maşallah diyelim.Güle güle kullanın kazasız belasız iyi günlerde...
Demir abi hayırlı olsun, güzel alet. Allah kaza bela göstermesin, güle güle binmeyi nasip etsin. 3 kameralı top speed videolarını bekliyoruz :)
Çok sağolun...Ömer,Melih,Rıdvan,Burak,Salih,Cağrı,Mert ,Meco...
Melih-Rıdvan lastik parlatma işi hafta sonu inşallah....
Mert bey hayırlısı...Tabiki şartlar, durumlar bunda belirleyicidir..Kısa bir sürede olsa en azından bu zevki tatmak,kullanmak lazım..Ben gözümü kararttım aldım..Tabiki gündelik kullanmak maddi açısından belli bir külfet getiriyor....(Bu açıdan daha ziyade hafta sonları veya önemli durumlarda kullanmak durumunda kalıyorum..)
Vay Meco unutmamışsın...
17' jantlarla biraz kasar ..Lakin ilerleyen zaman diliminde düşünmüyor değilim...
Halledeceğiz inşallah :)
maasallah cok guzel gorunuyor
Teşekkürler Umut..
Masallah gercekten kusursuz gule gule kullanın
Teşekkür ederim Mustafa...
Masallah Guzel Gunlerde Kullanmanız dıleklerımle Benzer Araclarımız Varmıs.
Teşekkürler ederim Emir..Evet doğrudur...
:) ıns kısmet olursa resım cekerız
Neden olmasın...Cem ile ilerleyen zaman dilimi içersinde düşünüyoruz..Hatta Eser'e Erel'e söyleriz..Müsait olurlar ise nispeten daha geniş bir katılım ile pekiştiririz..Bu vesile ilde tanışmış oluruz...
kalmadı böyle temiz ve güzeli günceli :D
3 kameralı top speed videosunu unutmak mümkün mü abi :) maşallah tekrar...
Sağol Alper ustam :D
Eksik olma İbrahim unutmamışsın.Teşekkürler...Gene ilerleyen zaman içinde düşünüyorum ,lakin Gezici radar işi çıktı.Sıkıntılı bir durum...
Şuayb eski bir video Agustos 2007 çekimiştim.....Görmemiş olman normal..
Youtube'de hala mevcut..(Silmedim..Anı olarak kalsın istedim.İzlemek isterseniz linkini atarım.)
Araçla ilgili bi gelişme varmı yada yapmak istediğiniz bir atmosferik güçlendirme