Tesekürler arkadaslarDün 20:50
emoro pişman oldum konuya baktıgıma hepsi çok güzel gule gule kullan gercek araba hobısı dedıklerı bu olsa gerek:/
Dün 20:42
dj_batukaan 41 kere maşallah Jetta olayı bitirmiş... Geçtiğimiz gün şirkette okudum konuyu ama yorum yapamamıştımaraba hobisi degil yoksa bütün param araçlarimda giderdi
![]()
Diyelim ki bay herkezin arabasi olmasin diye kendi zevkime ve buldugum parçalara göre degisim yapiyorum
Dün 21:18
Tuncer M.
Suleyman_Ifique´isimli üyeden Alıntı
Niye olmasin buyrun gelin buralardada arabalar için el emegi pahali ama allaha sükür bir iki tane bu islerden anlayan fransiz arkadasim ucuza yapiyor
Benim de bi komşum motor işlerine bakıyor, dükkanı var. Aramız iyi de, iş başka arkadaşlık başka der diye alamadım araba. 10 günlük araba kiralama parasına çalışır, yürür, muayneli 95 ibiza kaçırdım çünkü.
Bir sor yinede komsuna belki dedigin gibi gözü tek para gören insan çikmaz![]()
Tek para için yapiyorsa o zaman araba hobisi yok onda, hersey para ile satin alinmaz..
Benim arkadas bir sefer arabamin komple muayenesini yapti parçalar benden ve tek kebap ile isi kapattim![]()
Bugün temizlik günüydü, golf 1 arkadasin garajindan geldi Tüve geçecek gelecek hafta ve sonra yeni sahibine kavusacak insallah
Simdilik bu kadar![]()
hep jant için araba almak istemişimdirdemek fiyatlar baya uygun olsa gerek
Teker teker Maşallah eline emeğine sağlık
Ne Güzel Bizim Burda Genelde Golf 1 Alanlar 5-10 Sayfa Aracı Sökmek 15-20 Sayfa Kaporta Boyacı Paslı Değişen Parçalar Bunun İçerisinde TabiToplamda Golf 1 Projesi 35-40 Sayfada Son Buluyor Araç Sahibinin Ömrü Tükeniyor Nakit Kalmıyor 2 Hafta Sonra Sahibinden.com İlanı Görebilirisiniz
Araçlar Ne Güzel Orjinal Tertemiz Daha
Jetta için bugün yeni jant satin aldim, mercedes 190 janti, 7x15
Sadece jant adaptatörleri eksik ve 165/45/15lik lastik![]()
Uzaklardan gelen ve Fransada hiç görmedim![]()
Sahin Voitures Isère - leboncoin.fr
Yoksa golf 4ün Cayenne jantlari satildi, kendiside satista ve yerini alacak "yeni" araç alindi kagitlari filan yapildi, jante bile denedim
Köpek baligi burunlu Bmw 524TD 1986 model 470 000km motor saz gibi çalisiyor iç dis yesil![]()
simdi indirmek için birseyler ariyorum, coilover çok pahali bu model için, airride olabilir ama golf 4un satilmasini beklemem lazim yoksa yaylari kesecegim çünkü çooooook yüksek![]()
Güncellendiğine sevindiğim konulardan birisi
İnmiş halini merakla bekliyorum.
böyle konuları okumak rahatlık verıyo sankı her guncelleme yapıldgında heycan dahada artıyor massalah arabalarınza cakı gıbı masallah
vay arkadaş imrenmekten içim dışım ev oda mahalle imrenmek koktu bemaşallah hepsine arabalar 10 numara
![]()
bbm pin :2B244451
O bmw türkiyede olsa maksimum yüz binde olurdu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)