Ne kıt imkanlarımız var.......
Araçlar ve imkanlar çok iyimiş![]()
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
maşallah hepsinede bizim buraları bilmiyorsun kardeş yada uzak kalmışsındır bugun 5,21 tl ye benzin satıyor shell öte yandan piyasa pahalı adi yan sanayi parçalarla dolu takıyorsun işini bile görmüyor arabasına göre orj parçaya ulaşmakta zor hele orj aksesuar arıyorsan tüm bitik ya fiyat yada zaten bulamazsın diyeceğim o ki burda olsan böyle elin kolun rahat oynamaz emin ol parasınıda geçtim bulunmuyor bu kadar rahat benim düşüncem kolay gele bu arada .)
yaa hazır fransadasınız birşeyler rica etsek nasıl olur acaba normalde bende VW'ciyim hatta jetta mk1,golf mk1,mk2,mk3 ve corrado var aklımda ama bizim türkiyedeki şartlar belli o yüzden almanyaya bakıyordum bende ama fransadan bu kadar VW çıkması ilginç baya varmış yaa dmi neyse...
Benim isteğim 205 GTi araca ait yanı tam bir fransız Peugeot ne diyosunuz duruma
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
süleyman pm attım
Emirhan Altınbay
205 GTi
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
alman arabasındanda baska bır seye bınılmez ama alman kalıtesı bı baska
Emirhan Altınbay
205 GTi
süleyman yok mu gelişme beklemedeyiz...
Emirhan Altınbay
205 GTi
Haftada 6 gün çalisiyorum araçlar için az zamanim var ondan elimden gelidigi kadar yavas yavas yapmaya çalisiyorum.
Bu hafta sonu bir kaç kaporta parçasi, sis lambasi, dis dikiz aynasi... filan alacagim
Gelecek hafta aracin kagitlarini yapacagim sonra tamamen benim![]()
Ve bmwden bir kaç kare
BBS leri sulayalimda büyüsünler
![]()
maşallah alman harikalarından sadece 1 tanesi
Emirhan Altınbay
205 GTi
abi herşeyi bırakıp yanına gelesim geldi bianhertürlü iş görürüm yaptığın arabalardan bi tur ver yeter
başka hiç bişey istemez
![]()
Bmw satilali 1 buçuk ay oldu, tam çitir 24 yasindaki bir kiz satin aldi
Passatin motorunun eksantrik kayisi, debriyaj balatasi ve silindir kapağı contası sifir oldu simdilik motor tam eski gençligine kavustu![]()
Yakinda satisa çikacak...
Jetta simdilik bu halde
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)