Alicim Maşallah!
1.7DTI daki en başarılı sonuçlardan biri belki de bu basınçlarda en başarılısı...
Emeklere sağlık...
Alicim Maşallah!
1.7DTI daki en başarılı sonuçlardan biri belki de bu basınçlarda en başarılısı...
Emeklere sağlık...
Loading...
maşallah ya, her yönüyle çok başarılıemeği geçenlerin elline sağlık.
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
hocam kusura bakmazsaniz bu gucu elde etmek icin ne kadar harcadiniz pm atabilir misiniz?
gsi panjur vs. takilsin cok dahaguzel olur, masallah...
kardeşimm maşallahh çok beğendim aynısı var bende 120.000 de aldım 1.000 km yaptım daha kafamda cok soru var bi ara aslında corsa 1.7 buluşması yapsakda fikir alışverişi yapsak tech deki herkes için faydalı olur.. bu arada opel arkas altunizade de çalışıyorum opel ile sıkıntısı olan kapımı çalabilir.![]()
GCG SPEEDY
Eyvallah teşekkür ederim
Jantları lastikleri turbosu egzozu işçiliği yazılımı gostergeleri bilmemnesi derken 5000 i geçik bir maliyet çıkıyor.
Izgaramı bugun taktım. sislerim 2004-2006 içinmiş onları çıkmacıda takas ederim artık öyle takarım
Valla bende bakıyorum alternatif 1.7lere düzgün araba yok gibi. bir tane var onu bir ara konuşuruz. tam şaka makinesi olur. bunu satıp almaya niyetim var o derece
Arıyorum stock deniycek kimse çıkmıyorBirini bulursam benim içinde bir fikir olucak inşallah
![]()
Olabilir fena olmaz. Altunizade arkasta çalışan birine geçen senelerde bir tane gri 1.3 corsamı getirmiştim.Almak için bakıcaktı. belki sizsinizdir.
Doğrudur. crx turgayı, emirhan sipahiyi tanıyorsundur. aynı sınıftayız
Kesici sesi benimde hoşuma gidiyor. özellikle 0-100 denerken 1. ve 2. vites sonlarındaki patırdayıp çatlamaları çok keyifli. bir ara onunda videosunu çeker eklerim![]()
Şanzıman tamamen standart.şimdiye kadar hiç açılmadı çok şükür. lastik ölçülerim 195/50/15
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)