User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Tofaş doğancılar buraya lütfen

Semih19
    Misafir
    Ehliyeti alali 1 sene oldu ve 3 sene kaportacilik yaptim. Konya lazim degil haci sanayinin dar ve dolu bloklarinda yeterince araba kullandik zaten

4TheReveNqe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert Alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nedir şu forumdaki şahin doğan ezme çabalarınız ne geçiyor elinize herkesin 15-20 milyarlık arabaya binme gücü olmak zorundamı ? Senin bmw marka aracın var eyvallah güzel araba bende de şahin var SANANE ? Altınızdaki arabayla değil kafanızdkai beyninizle hava atın lütfen adam burda kalkmış size sormuş hemen dalga geçme çabaları içine girin.
    bak guzel hemserım ben kımseye altımda bmw var sende ucuz tofaş var dıye s..dik yarışı yapmadım.. bende eski bir tofaşcıyım.. benım sozum daha dıreksıyon cevırmesını ogrenmeden yanlama merakına dusen APAÇİLERDİR.. Ha sen bu grubun ıcınde degılsındır sen o bahsettıgımız magandalardan degılsındır bu da cok guzeldır tamam ama sen nıye o zaman ordan atlıyosun sen apaçimisin de üstüne alınıyosun? kımse kımsenın alın terıyle aldıgı arabayla dalga gecmez sız alın terıyle aldınız da bız afedersın baska bıseylemı aldık ? ınsanlar tofas grubuyla dalga gecmıyor ınsanlar tofası bu sekılde kullanan APAÇİLERLE dalga gecıyor o yuzden atlamıycan ordan atlarsan eger ıste bole apaçi durumuna dahil olursun..

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4TheReveNqe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak guzel hemserım ben kımseye altımda bmw var sende ucuz tofaş var dıye s..dik yarışı yapmadım.. bende eski bir tofaşcıyım.. benım sozum daha dıreksıyon cevırmesını ogrenmeden yanlama merakına dusen APAÇİLERDİR.. Ha sen bu grubun ıcınde degılsındır sen o bahsettıgımız magandalardan degılsındır bu da cok guzeldır tamam ama sen nıye o zaman ordan atlıyosun sen apaçimisin de üstüne alınıyosun? kımse kımsenın alın terıyle aldıgı arabayla dalga gecmez sız alın terıyle aldınız da bız afedersın baska bıseylemı aldık ? ınsanlar tofas grubuyla dalga gecmıyor ınsanlar tofası bu sekılde kullanan APAÇİLERLE dalga gecıyor o yuzden atlamıycan ordan atlarsan eger ıste bole apaçi durumuna dahil olursun..
    Bak güzel abicim tek yorumumu okumadan 2.sayfadi yorumlarımı okursan bende zaten "APAÇİLER YÜZÜNDEN BİZ ŞAHİNCİ(APAÇİ) DAMGASI YİYORUZ" dedim hala abi diyorum yaşça büyüğümsün ama siz ilk yorumunuzla dalga geçtiğinizi gayet güzel belirttiniz burda ayrıca burası açık bir forum nereye atlıcağımı veya atlamıcağımı kimse söylüyemez yönetim dışında ben size hak veriyorum zaten bu şekilde yaklaşmanız iki jant takıp yay kesen şahinciler yüzünden kendini aga zannedip 20bin liaraya 90 model şahin satanlar yüzünden siz de haklısınız ama adam gibi bir soru sorulmuş hemen cam filmi şukadar hp lpg şukadar hp bu tarz konuşmanız yanlış ha ben yanlışsam kusura bakma yine diyorum büyüğümsün saygısızlık ettiysem affola.
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zpy26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tak çıkar 50 lira zaten. bugün forumda herkes ayrı bi güzel banada söyleyin artık şu gizli tarifi !
    ne çıkarıyor 50 tlye allah askına yapma abi ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikiz aynasına uslanmasss yazısı ön cama maziden adaş yazmayı unutma

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Semih19;6615189]Ehliyeti alali 1 sene oldu ve 3 sene kaportacilik yaptim. Konya lazim degil haci sanayinin dar ve dolu bloklarinda yeterince araba kullandik zaten [/

Seni kastetmedim.Yukarda arkadaşın yorumunda dediği gibi apaçilik yapan şahıslara benim yazdığım.İlk sorunada yanıt vereyim 6 sene 2001 model şahin kullandım.Aracın modeli motoru vs önemli değil her model şahin , doğan ile yanda verirsin sıfırda çizersin.çontayıda eline alırsın bir müddet sonra.Kazasız sürüşler

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen sanayiye gittin mi hiç ?

Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikiz aynasına uslanmasss yazısı ön cama maziden adaş yazmayı unutma
    Sana ne zaman alıyoruz bir tane SLX
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

DoganSuper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor ölü degilse hiç bişey yapmana gerek yok modifiye anlamında.. motor kondisyonun iyiyse zaten yakar ortalıgı.. arabayı almadan dene 3 pedal yapıyosa sıkıntı yok her türlü döner

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üye alımları tekrarmı durdurulsa yada 20 yaş sınırımı koysak ne yapsak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 liraya yayları kesen ustanın bilgilerini alabilir miyiz? Ne kullanıyorsanız bende istiyorum.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıfır çizmiyorsa o araba ölüdür ben eksoz bile olmayan şahinimle dönüyordum ciğer olacak kalp atacak agaaa bide şu elektronik blow off lardan takmak lazım 25 hp + güç 15 komple eksoz 10 beygir de hava filtresi etti sana 160 beygir of of of uçak
    yarın hemen 106 yı satıp şahin alıyorum
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100tl den aşagı kesilmez söküp taktıgına deymez o paraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen sanayiye gittin mi hiç ?
    Alıntı Emre Ünan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 liraya yayları kesen ustanın bilgilerini alabilir miyiz? Ne kullanıyorsanız bende istiyorum.
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100tl den aşagı kesilmez söküp taktıgına deymez o paraya
    yanlıs bılıyorsunuz arkadaslar 20 liraya yay kesilir uste para ustu bıle alınır bisikletin lastiklerine hava basmasıda cabası allahım muhabbetlere bak delirirsin

Semih19
    Misafir
    Beyler bi soru sorduk. Hem apaçi olduk. Hem m*l olduk. Kimisi der üye alımlarını kapatalım. Kimisi maganda der. Tabii bu diyenler daha 3 yaşındayken bmw sürmüş adamlar. Ben sizin ortamınıza yeni katılıyorum ve arabam yok. Gücüm tofaşa yetiyo. Hani illa sizden taraf olmam için bmw mi. Wv mi almak lazım anlamadım???

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim kaç kez yay kestirdin acaba?
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semih19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler bi soru sorduk. Hem apaçi olduk. Hem m*l olduk. Kimisi der üye alımlarını kapatalım. Kimisi maganda der. Tabii bu diyenler daha 3 yaşındayken bmw sürmüş adamlar. Ben sizin ortamınıza yeni katılıyorum ve arabam yok. Gücüm tofaşa yetiyo. Hani illa sizden taraf olmam için bmw mi. Wv mi almak lazım anlamadım???
    bizde direk vw yada hondaya binmedik benimde 3 tane şahin ve doğanım oldu konuyu açmadan önce nereye açman gerektiğine bakmalısın

beyler diye ,seslendiğin kişilerin yüzde 90ı abin bunuda unutma yaklaşımında biraz uygun olmalı

estremoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4TheReveNqe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tofaş hesaplaması lpg tankı degişimi +10 beygir.. performans egzoz +20 beygir.. far karartma +5 beygir.. kesik yay +10 beygir.. lastik parlatıcı +5 beygir.. 3 bacak panjur +5 beygir.. far + sis zenon takılırsa +20 beygir.. Cam filmi +5 beygir.. 1 ay sonrada satışa geldik baba diye satılık ilanı koyup 15 mılyar fıyat yazmak paha biçilemez

dostum adamsın bee...!!! eksoz patlatmak 5 bg 5 denemeden birinde alev atıyorsa 10 bg
    Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım sen su yorumları bı sakın kafayla okusan olay cozulucek.. kımse senın tofasına laf soylemıyor kımse senle dalga gecmıyor ? Sorun arabada degıl sorun bu arabaları bu hale getırenlerde.. sen sımdı PANPA BEN YENI ARABA ALIYOM BU ARABA YANLARMI DIYE konu acarsan kusura bakmada mıllet burda münasip bi tarafıyla gülerler.. bilmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıp dogrudur sımdı ben sana yaranmak ıstesem derımkı tak headers + duz boru + egzos yanlarsın 10 numara dersem sen diceksınkı bak bu adam 10 numara tavsıye verıyo.. Ama ben sana gerceklerı soyledıgım ıcın suan zor gelıyor sana.. Benım tek bır nıyetım vardı turkıye trafıgınde yeterınce apaçi var bır tanesı daha gelmesın uyarayım cocugu belkı buyuk sozu dınler dedım ama olmadı saglık olsun Niyetimiz dalga gecmek degil niyetimiz doğruları anlatmaktır.. 3-5 denemeden sonra gider bi yere patlatırsın olan anana babana olur bize bişey olmaz banane arkadas tohumuna paramı verdim sanki sen genede beni kotu bil sorun yok

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolpacino Kek Yiyen Adam - YouTube
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)