Maşaallah baran benim araçta kopmle cila istiyor maliyeti ne oldu acaba sana bi bilgi versen özelden ?
Maşaallah baran benim araçta kopmle cila istiyor maliyeti ne oldu acaba sana bi bilgi versen özelden ?
dun gece suadıye de gordum resımde daha soluk cıkmıskazasız belasız
kazasız belasız . maşallah.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Maşallah kanka gıvır gıcır![]()
mequiars dan memnun musunuz?
boya bakimi ve ozellikle filmli camindan
Ben heryere yaptırdım zamanında,bu işi hakkıyla ve olması gerektiği gibi yapan tek firma Meguıars.Reklamını yapıo diyolar ama ben arabamı cok seviyorum onlarda ona iyi bakıyo işlerini hakkıyla yapıyorlarsa sağa sola sölememde bi kabahat yok.Cam filmi mevzuuda tamamen alışkanlık gerektiriyor ve polislerle uğraşmak demek oluyor.Ben memnunum her arabamada cektiriyorum en koyusundan ama secim tercih zevk meselesi.
baran en koyu cam filmi dışardan bakıldığında içeriyi gösteriyor mu? ön cam 2numara heralde, gecelri rahat edebiliyomusun. ben zamanında 1numara yaptrmıştm en açığı gayet güzeldi. bide meguiers nasıl yapıor? döşeme söküyo mu yoksa üstünde mi yapıo.
Sakin güç...
Meguıars otomobil ve tekne için boya koruma ve cila uygulama firmasıdır cam filmi cekmiyorlar.Cam filmi uygulamalarımı ben ahmete yaptırıyorum llumarda.Benim SLK komple 3numara.Ama c de komple 3 numara ön cam 2 numara.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)