Once gecmis olsun sonra hayirli olsun guzel bir araba almissin allah kaza bela vermesin amerikan park olayinda moduller ariza isigi yakmiyo bilgin olsun ama boylede guzel olmus
maşallah kardeşim araba 10 numara şunu da yapsaymış keşke dediğim şeyleri 1 resim sonra yapmışsınbende bu arabadan istiyorum bakalım babamı kandırırsam bi ihtimal
yakıtı çok merak ediyorum şu durumda dizel style almaktansa tsi fr almak çok daha mantıklı doğru olanı yapmışsınız araba konusunda yakıtından konforuna her şeyini öğrenmek istiyorum mümkünse, tekerine taş değmesin inşallah
![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinYakıt konusu gözünü korkutmasın hakkını veriyor basınca yakıyor öyle söyleyeyim gördüğüm en fazla 10 litre düşürebildiğimse 7.2 filan
şehir içi şehir dışı 6.9 a bile düştüğü oluyor bakımlardan sonra daha da düşecek diye düşünüyorum.
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
masallah cok hoş arac gercekten, c.tesı aksamı opet-koska nın orda park halındemıydnız ? mertere dogru dere yolu uzerınde.
süper rakam 2006 leon için varmıdır acaba ellerinde ya da Ankara'da ki Doğuşlardakodu falan varmı bunun
.
http://www.techturkey.com/forum/body...sorunsali.html
27 postta fatura no mevcut
maşallah güle güle kullan, yaydan sonra spacer verelim![]()
24 Şubat İstanbul Park buluşmasına çağırdılar, sağolsunlar boş vaktimiz de vardı gidelim dedik bayağı da eğlendik sağolsun Hakan kardeşim de 1-2 fotoğrafını çekti aracınsitedeki nicki hakan_41 olması lazım teşekkür ediyorum burdan ona da
Buda bonus
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)