Öncelikle geçmiş olsun ama sonu hayırlı olmuş,
Allah kaza, bela vermesin..
Maşallah.
Öncelikle geçmiş olsun ama sonu hayırlı olmuş,
Allah kaza, bela vermesin..
Maşallah.
Doktor değiliz ama hastamız çok ! ROZ* RUC* ROM*
Uzun süredir konuyu güncellemediğimi farkettim
Ve arabam hakkında değişikliğe gittim fr'dan cupraya çevirdimküçük bi kaza atlattık yine allah beterinden saklasın cümlemizi
Bol fotoğraflı bi güncel olacak yine her zamanki gibiBuyrun yorum sizin
Kazadan çıktıktan sonraki poz ustam hamdi abim
1 ay görüşememiştik onun özlemini gideriyoruz
Çeyizlerrrr![]()
Baktık yayla istediğimiz basıklığı alamıyoruz tam da Körfez draglarının olduğu günden 1 gün önce coillerimizi taktık
Hep ertelediğim vakit bulupta tek eksiğimiz olan cupra difizör ve egsozları hallettim.
Babamın isteği üzerine ön plakayı taktık
Ve en güncel halimiz budur.
Teşekkürler![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Maşallah dostum arabana allah kaza bela vermesin. Senin yaşında nice insanlar biliyorum hala köşe başlarında çekirdek çitleyip gelene gidene boş boş bakıyorlar.. Helal olsun sana, emeklerine. Daha iyileri senin olur inş.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Leonlara difizör ve sonrasında çift çıkışlı egzoz çok yakışıyor. Ama umarım polisler de aynı görüştedir ve az sorun yaşarsınız![]()
Instagram: mutusgarage
maşallah son hali ciddi yakışıklı oldu![]()
...
Maşallah son hali oldukça güzel güle güle kullan. Arkası fotoğraflarda biraz yüksek kalmış gibi geldi tek tavsiyem çok az daha arkayı bas demek olur
eray o egzosları nerden aldın banada adres verebılır mısın ? kendı arabama alacagım. bari onu yapıver.
Arabacı - Kaportacı
teşekkür ederim sağolun
sağolunPolis konusuna hiç girmeyelim
canım sıkıldıkca
eyvallah gaaaarşim
teşekkürler son hali hep şu son zamanlar arka orjinal kafayı basıyodukkonuyu güncel tutarım artık gelsin tehlikeli planlarım var
onur güngörenden aksoy tuningden aldım msj at bana faceden veriyim detaylı bilgi
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Eray Maşallah kazasız belasız son haliyle çok güzel olmuş. ön plakasız daha iyi görünüyor. bu arada .
Sattığım için üzüldüğüm tek arabadır leon . Maşallah kazasız belasız son hali çok ama çok güzel olmuş
Satma üzülürsün .
imzasız..
maşallah kazasız belasız. baştan sona okudum konuyu özellikle halı sahadaki fotoğraflara bakarken ağzım açıldı herşey on numara![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)