jantlar hariç yok böyle bi e39 diyorum. o da zevktir tabi hemşehrim nasıl gözüne gönlüne hoş geliyorsa sana kalmış jant işi.maaşallah Allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla binmek nasip etsin her daim.
![]()
jantlar hariç yok böyle bi e39 diyorum. o da zevktir tabi hemşehrim nasıl gözüne gönlüne hoş geliyorsa sana kalmış jant işi.maaşallah Allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla binmek nasip etsin her daim.
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Araç aşırı güzel kocaman Maşallah, Efe seninde eline sağlık çok güzel kareler çıkmış![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yav kayseriden kötü bi araba çıkmıcakmı hiçÇok iyi hayallerimden biriydi maşaallah kazasız belasız.
araca söylenecek söz yok maşallah müzelik bir araçallah kaza bela göstermesin...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah araç sahibi kim şuan isim olarak ekrem abi mi ? sapancada bitane abimde vardı yanlış hatırlamıyosam onun arabası
Turbo 106Gti "16SDD65
FN2 TYPE-R ''06EPY30''
Arac suan Ali Berberoglu'da Kayseri'De Ekrem diye sahibi olmadi. Kayseri'ye Izmirden geldi diye biliyorum.
maşallah kalem gibi duruyor
Mal kral, maşallah...![]()
maşallah süper bi araç hep istemişimdir komfor ve güç bi arada
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)