BurakYozgat. Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kazasız belasız cuma akşamı Topkapı sanayide olucam yakınlardaysan tanışma faslını yapmış oluruz sağol burak topkapıya yakınım ama cuma günü çok zor
Maşallah ef candır
Baps.
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mudurr cok ıyı be. son halını eklede şenlenelım. masallah masallah. sağol hacı eyw.eklicem
burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Erayım maşallah. Egzozun duruşu yeter sağol hacı öyle
E.Bozoglu Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ef candır eyw.emre sağolasın.
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı erayımm her dakka zaten konuşuyoruz maşallah cok guzel oldu bıktm lan snden sağol hacı yapıyoruz ufaktan işte
Masallah kazasız belasız
Time-R Nickli Üyeden Alıntı Olum cekseydik ya dogru duzgun fotolarini bunlar ne. Bi gun ayarla kendini izin gunume denk getir cekelim. Masallah cok guzel oldu olum elimde olanları koydum havalar düzelsinde bi çekelim prof.foto
sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Masallah kazasız belasız tesekkürler
h.savas Nickli Üyeden Alıntı oooo eray müdür nerelerdesin sen yaa,maşallah bu arada... sen yoksn olm piyasada bz brdayız sağol mahmut.
athem Nickli Üyeden Alıntı Hayirli olsun tesekkür ederm
son halı cok guzel hacı, masallah.
ENGean Nickli Üyeden Alıntı son halı cok guzel hacı, masallah. sağol engin uğraşmaya devam ediyrz bugünde + olarak omp nin ofsetli direksiyonundan koydm.
ooooo hayırlı olsun omp .. ben sana demedim mi s3 mini al diye ne omp si
BarışArdalı Nickli Üyeden Alıntı ooooo hayırlı olsun omp .. ben sana demedim mi s3 mini al diye ne omp si oo sağol hacı abi omp dururken s3 miniyi pek düşünemedm be
ahahaha kanka hadi gel özeele anlaşalım
BarışArdalı Nickli Üyeden Alıntı ahahaha kanka hadi gel özeele anlaşalım mezara gel
Aracın rengi çok hoşuma gitti çok iyi görünüyor kazasız belasız
Only Japanese
Emre35 Nickli Üyeden Alıntı Aracın rengi çok hoşuma gitti çok iyi görünüyor kazasız belasız çok sağol tesekkür ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları