Hocam Maşallah aracınıza...
Arkada bulunan perdeyi nereden temin ettiniz acaba ?
Hocam Maşallah aracınıza...
Arkada bulunan perdeyi nereden temin ettiniz acaba ?
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
çok güzel olmuş maşallah..ancak daha kalite bi cd çalar hakediyor bu güzellik
![]()
The E.U -become an automotive engineer-
Arkadaslar ii dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim aslinda arac benim degildi emanetti emanetin cani agzinda olurmus ya soforlugu olmayan ehliyetsiz alkollu bi zat ( : arabaya carpti tamire verincede adama para lazim oldu bizde mecburen almis olduk cd calar oradan kalma ( : sislerdeki ve sinyallerdekii folyolarin turuncusuyla kararsiz kaldim farkli renks fikirlerinizi dinlerim arkadaki "perde" mahmutbeydeki aksesuarcida her renk var yardimci olurum
tadında olmuş bence bu şekilde de kalmalı, kazasız belasız![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
2001 de sattıgımız 98 model kartalım hala sattıgım adamda ve hala yatıyor. kanıma girdi gene kartal aşkımaaşallah tam kararında olmuş
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Maşallah Ronayım Allah kaza bela göstermesin çok iyi duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Sinyaller ve sisler hariç on numara. İçeri çok fena olmuş, çok beğendim panjur tam yerini bulmuş. Işıklandırma var mı acaba farklı bişeyler ?
maşallah hastasıyızzz![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
sinyallerdeki sarı folyo yerine turuncu folyo olsa daha şık durur.kazasız belasız![]()
maşallah gerçekten çok iyi toplamışşınız kuş grubuna pek sıcak bakmam ama arada böyle güzel istisnalar çıkıyor![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)