kocaman maşallahemeklerinizin karşılığını fazlasıyla almışsınız.bugüne kadar gördüğüm en farklı duran (gerek rengiyle gerek aksesuarıyla) şahin olmuş
benimkine de bi girişesim geliyor böyle projeyi görünce
![]()
![]()
kocaman maşallahemeklerinizin karşılığını fazlasıyla almışsınız.bugüne kadar gördüğüm en farklı duran (gerek rengiyle gerek aksesuarıyla) şahin olmuş
benimkine de bi girişesim geliyor böyle projeyi görünce
![]()
![]()
The E.U -become an automotive engineer-
Merhabalar. Son zamanlarda pek ilgilenemedim kusura bakmayın.
Araç bitti biticek.Kapı ayarını halletmişler. (SONUNDA!)
Kilitlerde birkaç sorun vardı onları yapıcaklar en geç yarın teslim edicekler. Pasta cilası atılacak ve rötüşler yapılacak. Sonra yola çıkmaya hazırız![]()
Legen...wait for it...dary!
merakla bekleniyor allah tekerini düz bastırsın
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Yola hazır demek ne diyelim ellerinize sağlık güzel bir proje izlettiniz bizlereMotorla ilgili plan var mı ?
Motora girmeyi planlıyorum fakat bir yandan da mk1 hayalim nedeniyle askıda kalıyor. Açıkcası amacım yürütüp keyfini alıp satmak artık. Mk1 e çok vahşi planlarım var. Vr6 gibi
Ama tabi bu yandan kafam atarsa şahine turbo planımız var.Full enjeksiyon ile turbo 250hp+ gibi bir plan var. Ama beklemedeyim onun için şu an.![]()
Merakla takip ediyoruz Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Turbo yapmasam bile ilk olarak difransiyel kitlenecek zaten![]()
Elimde 1-2 resim var fakat artık jantları takmadan update yapmak istemiyorum. Artık umarım yarın çıkarda jantları takarız![]()
merakla bekliyoruZ bitmis halini![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Heyecan dorukta![]()
aga aracının takipcisiyim tofas hastası olarakgercekten güzel gidiyorsun son halindn yokmudur resim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)