usta alet kendine gelmeye başladı . işler bittikten sonrada modifiyeye geç bir an önce. basalım şu arabayı
bu arada aynalarda araç rengıdne olmalı bence..
Var mı bir gelişme makinede.Revolution moda ne zaman geçecek acaba. Sıkı bir şekilde takipteyim.Saygılarımla.
Teşekkürler. Araç yeniden boyacıdaydı bu 2 gündür. Rötüşler ve yapılmamış olan pasta cila için. Allah kısmet ederse yarın alıyorum. İncik boncuk işini halledicem. Kendimi ayarlayabilirsem de pazartesi döşemeye vericem.
Döşeme için orta kumaşları aldık fakat yan kısımları nasıl bişey yapayım ne renk yapayım karar veremedim hala. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer![]()
Legen...wait for it...dary!
Kırmızı olabilir mesela![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
siyah olsun bence![]()
gri tonları hoş olur sanki bu arada güncel halini beklemedeyiz
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Maşallah ufak tefek işler kalmış onlarda yapıldımı çok daha güzel olacaktır ;
Not: Orjin Stopları taksan arkadan çok daha güzel duracaktır![]()
Peugeot Sport
o kadar emege daha farklı bır sonuc ortaya cıkar dıye tahmın ettım ama daha bıtırmemıssınız sanırımijant gobeklerı orjınal rengınde grı olsa orjınal SLX stoplar arka yazı logolar ddaha farklı olabılır.
Hatta daha kaliteli resimlerle özetlersek:
Not: Hala çok eksik var. Önü bas demeyin sakın yola gömücem az kaldı. İlk yapılacak şey o zaten![]()
Jantlar şimdilik bu renk kalıcak. Biraz zaman geçtikten sonra komple dağıtıp kumlatıp güzel bi şekil yapıcaz.
Logo ve kilit iptalini hiç sevmiyorum o yüzden yapmadım. aklımdaydı ama gerek kalmadı ya.
Kardesim bence acil orjinal slx stoba gec bunlar cok kotu olmus arka logo orjinal olmali on logoda govde rengi cokbasit kalmis
Ben olsam bu kadar güzel orjinal toplanmış bir araca orijinal bir jant takıp hafif basarım. Arkaya da orjinal stoplar konsa çok daha hoş olur.
Çok tatlı olmuş. Stoplar bana kötü gelmedi, zaten sıkıldıkça değiştirirsin bir sürü çeşidi var. Ama arka logonun boyası ilginç geldi. Sanki boyanmaması gerekiyormuş da arada kaynamış gibi. Nazar değmesin.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)