Hah şöyle , arabanın yüzü gözü açılmış , maşallah.Turuncu sinyallerde güzel durur bence.
hele şükür be kardeşim valla ben sıkıntıya girdim kirli kirli durdukçasenin dalgana şahin toplucam en sonunda kazasız belasız tekrardan
arkaya medefe kestirip bi takım efsane pionner 207 kolonlada dımtıss dımtıs![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Teşekkürler arkadaşlar. Hala eksikleri var tam olarak bitmedi.
Arkaya hazır pandizotlardan alıcam. Ondan sonra dıptıs dıptıs![]()
Legen...wait for it...dary!
Paspaslar tabiki değişecek. Sadece zaman bulupta gidip alamadım. Bakalım noolcak.![]()
Abim on numara oluş paspasmış stopmuş hikaye arabaya bakınca insanın içi aşkla doluyor tofaşçı olmak kadar güzel bir şey varmı![]()
TechTurkeylere düşeceğiz seninle...
araç gerçekten mükemmel görünüyor ufak defek eksiklerde olsa üzerindeki emek tüm eksikleri göz ardı etmek için en büyük sebep aslında
sanki ön tarafta farlar ve sinyallerin içi biraz karartılırsa ön görüntününde kalitesi artacak gibi duruyor.
küçüyalı çivarına geliyor musunuz ?
masallah ya cıla dan sonra kaderı degısmıs rengınama kaput maskesını yakıstıramadım neden se, bu arada belkı bu onerıyı veren olmustur ama ayfar ın sıyah zemınlı far takımını alın sınyallerını kullanın farın duz camını orjınal farın canagını karartın duz camı bu canaga koyun cok farklı duracak dıe dusunuorum bu renk ıle
Teşekkürler herkese. Küçükyalıdan geçtiğim oluyor ama genel olarak caddebostan - kozyatağı civarındayız.
Dün akşam 2-3 arkadaşla karşılaştık yorumlar olumlu teşekkürler yeniden.
Bu akşam da caddebostan tarafında olucaz. O tarafta olanlar olursa görüşebiliriz
Ön farlar için farklı, olmayan bir şey deneyeceğimiz bir planımız var. Ona biraz daha zaman var
Bu gün lip yaptık buyrun resimler
Not: Tow hook çıkacak
Bu da bonusÇift katiller
![]()
Maşallah. Heyecanla takip ediyorum.Lip değişik tarz olmuş güzel.Universal diye satılan liplerden mi acaba yoksa başka bişey mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)