Valla çok iyi olur bi sorabilirmisiniz ?
usta bak bugun bi abimizle bana liste yapıyoduk aklıma geldı sana da soyleyım fikir olarak. iç tarafta taban halın siyahtı senin , koltuklarda siyah. ön direk plastikleri yan emnıyet kemer plastıklerı ve arka yan bagalitler alakantra kumaş kaplama yapılabılır. ya çok koyu bordo yada kahve aracın rengıne yakın , yada gri alakantra yapılabılır. tabı bunlara ek olarak vıtes ve el frenı körüğüde . ( sağlamlık için aynı renk nubukta olabılır vıtesle el frenı). bence kaliteli bi görünüm olur.
İç plastiklerin tamamını alkantara yapıcam orası kesin tabiki(torpido ve konsol hariç) Koltuklar için deri - alcantara karışımı düşünüyorum ama ne olacak tam karar veremedim..
Legen...wait for it...dary!
yahu ben bu konuyu yeni gördüm çok iyi olmuş renk
kolay gelsin takipteyim
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Abi maşallah ya, kaliteli bir iş çıkaracağınız bariz ortada. Allah sabır versin, takipteyiz...
renk çok iyi olmuş konuyu takipteyim![]()
gucci kemerler noldu simdi?
aklima sadece fiat 500 geliyor![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
güzel olacak güzel![]()
Yokmu gelişme güncel resimler ?
Herkese teşekkürler yeniden. Araç elektrikçide şu an. Stoplar ve farlar takılmış. Sol arka kapıya hafifte olsa bişey sürtmüşler. O biraz sinirimi bozdu. Gucci kemerleri kullanıcaz şu anlık. Takataları daha yeni sipariş ettiğimden bir hayli sürer gelmesi. Onun dışında devam ediyoruz. Plana göre bu hafta sonu yola çıkabilicez. Bakalım![]()
Boyacı halledeceğini söyledi ama bakalım. Araç içi komple izolasyon yapıldı zaten![]()
maşallah,rengi gerçekten çok süper olmuş![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)