Update time
Camcıda baktık arka camın rezistans soketi kopmuş. Abi tamir olmaz bu dedi ve fitilimi ateşledi. Zaten aklımda yeşil cam vardı. Hemen sipariş ettik 2 saat içinde tüm camlarımız yeşil olarak geldi
İlk resmimiz. Bakalım yarın ne olacak![]()
Update time
Camcıda baktık arka camın rezistans soketi kopmuş. Abi tamir olmaz bu dedi ve fitilimi ateşledi. Zaten aklımda yeşil cam vardı. Hemen sipariş ettik 2 saat içinde tüm camlarımız yeşil olarak geldi
İlk resmimiz. Bakalım yarın ne olacak![]()
Legen...wait for it...dary!
Kolay gelsin tekardan,bagaja logo iptali ve içerden açılan elektrikli bagaj kapağı işlemlerini uygulamayı düşünüyor musunuz?
IuIkIgI
logo iptalini sevmiyorum o yüzden kalıcak. elektrikli bagaja da gerek olduğunu düşünmediğimden onları yapmıycam.
camların normal fiyatı bu kadar tuttu. eski camları vermedim![]()
Valla orasını açıkcası bilmiyorum. Camlar biraz hediye oldu babam tarafından o yüzden kurcalamadım. Eski tüm parçaları satıcam, alacağım parçalar var elime biraz para geçer o zaman telafi ederim![]()
Bagajı elektrikli yap yol yakinen gunümüz arabalarında kolaylık olarak ne varsa elektrikli ayna vs araç sökükken bir kere uygula bitsin gitsin![]()
Çok güzel gidiyo hayranlıkla izliyorum ne yalan söyliyim ne yalan söyliyim şahinlere bakış açım değişti![]()
Gerçekten hayranlıkla izliyorum, her girdiğimde bakıyorum güncellenme olmusmu diyeRenk mükemmel, arac dahada güzel olucak bence jant olarak ne düşünüyosunuz?
Gerçekten Çok Emek harcanan bir çalışma olmuş Piyasada hala böyle Kalilteli Şahin Doğan Görmek beni Mutlu etti açıkcası Yanlız şu stopları Koyu değilde Orjinal Doğan Stopu taksan daha hoş olur düşüncesindeyim Sabırsızlıkla aracın Finish fotolarını bekliyoruz. Allah Kaza Bela Vermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)