MaşAllah kazasız belasız..
Çoook iyiymiş ilanda hiçbişey belli değil![]()
Takası düşünsekmi
Birde M performance yazısı çok güzelmiş nerden bulurum ?
araç harika. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. sınıfının en yakışıklısı bence. ancak bu araba resimdeki renk kombinasyonuyla çok çok başka oluyor..
![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
gördüğüm en iyi 1 series jantı 2şer cm basılırsa çok daha iyi duracağına eminim kazasız keyifli sürüşler dilerim
maşallah bu araba adama 1 serisini sevdirtiyor..
Saol zekicim takas olmadı ama s2000 hayırlı olsun![]()
Mperformance yazısı orjinal , onu Maslak sanayide Ata Motors'tan temin edebilirsin çok şık duruyor.
Bende bu rengi çok seviyorum 2. tercihim siyahtı . Tekrar alıcak olsam mavi alırdım .
Çok saol , 3.5 yay var daha fazla düşürmek istedim ama çok konforsuz oluyordu o yüzden yapmadım , böylede bence limitlerinde .
Teşekkür ederim .
şuana kadar görüdğüm en iyi f20nedense gözüme çok çok iyi geldi, sanırım siyah böbreklerden dolayı... bir de şu yukarda ki mavi renk çok iyiymiş
Allah kaza bela vermesin çok güzel gerçekten![]()
M paket olmadiginda jantlar kucuk, farlar cok buyuk kaliyordu ama cok orantili olmus boyle, sahsi fikrim bu alinmasi gereken donanimmis. Allah kaza bela vermesin masallah
Masallah kazasiz belasiz..
Cennete ilk çagrilanlar,bollukta da sıkıntılı anlarda da
Allah (c.c)'a hamd edenlerdir (Hadis-i Serif)
maşallah kazasız belasız... ön görüntüsü eskiler daha bir asi ve sertti sanki yeniler biraz garip geldi bana...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Teşekkürler
Teşekkür ederim , büyük ihtimal böbreklerle arabanın uyumudur farklı gözüken
Bende o mavi rengin hastasıyım
Teşekkür ederim
Teşekkürler , kesinlikle bu tampon ön farları ancak affediyor, biraz tasarım hatası gibi geliyor , bu tamponla beraber böbrekleride büyütseler bence o zaman 4-4 lük olucak inşallah makyaj yaparlar.
Teşekkür ederim .
Buda bonus olsun![]()
![]()
bmw 1 alasım geldi o derece güzel![]()
Hayırlı olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)