Hayirli olsun.Kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim.
Maşallah kardeşim, Allah kaza bela vermesin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Güle güle kullan bro maşallah
Maşallah güzel aracınız var, Allah kaza bela vermesinDyno verisi filan var mı ya da tahmini bi güç?
maaşallah. Ankarada canlı görmüştüm. güzel araba gerçekten. yazılımla basınç açılsa, max kaç hp verir? tabi şu anki set up ile.
SEAT SPORT
maşallah Allah kaza bela vermesin birde arka plakalıktan bulma ımkanımız nedır![]()
jedes qute hat einein preis
Çok güzel araç güle güle kullan,en güzelide tek kapı olması!
4 kapı aile Gti larından nefret ediyorum nefret
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Sagol abi sadece yazilimla biraz daha acsak 270 civarlarini gorebiliriz..orjinal k03 turboyla daha fazla eklemelerle pompa vs 300-310hp alan araclar gordum yurtdisindan ama net dogrumudur bilemem
Tesekkurler kardesim.Plakaliklardan bende 1 tek daha var yedegim..Malesef tr de yok ama getirtme konusunda yardimci olabilirim kaynagini biliyorum fiyatida uygundu.Sadece plakalik avrupa tip oldugu icin plakanin kenarlarindan cok az kesilmesi gerekiyo.
Tesekkurler4 kapi banada pek sportif gelmiyor mecbur kalmadikca hic almayida dusunmuyorum
![]()
Anladım kardeşim. tekrar hayırlı olsun. ağız tadıyla binersin umarım. Erhana da selam![]()
SEAT SPORT
Tesekkurler4 kapi banada pek sportif gelmiyor mecbur kalmadikca hic almayida dusunmuyorum
[/QUOTE]
Çoluk çocuk her beraber gazlamak için üretmişler sanırım![]()
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)