abı 4.78 mı taktın da 3 boy daha ıyı yurudun? daha neler dıycem sımdı ayıp kaccak, ıyı ozaman bende bundan sonra 50 yanak 14 le gelırım
Printable View
K vtec benim arabaya bugün 3 boy atmıştır. 17 ler arabayı öldürüyor bilesiniz.
abı ozaman kolay ben 4 unu de 14 yaparım gelırım 3 boysa üüüüffffffffffffff dadından yınmez
Barış görüntüsü güzel zevk meselesi. Mesela biz 3 vtec 17 lerle deniyoruz aynı gidiyoruz.
Draglarda o halde kimse takmasın saç jant :) . Neyse vtecte falan tamamda hadi benim araba kötü olduda hadi benzinde iyi deildi , kardeşim 60 la giderken 5 te bastık yine açılıyor ara.
Geçen denemeden sonra sadece jant mı değiştide 3 boy farketti?Yoksa arabaya ekstradan bişey yapıldımı?3 boy banada fazla geldi açıkçası:)
Benim son susturucum değişti böğüren magnaflow çıktı yerine Sessiz Supersprint geldi. Bide jantlar değişik o kadar.
Bi dediğimiz bi dediğimizi derken. 17 lerle yürür hissini kaybetmedi demek 15 ile gidiyor gibi anlamına gelmiyorki sen öyle anlıyorsun.
17 lerlede arabam gidiyormuş gibi hissediyorum ki Tb ve K vtec te 17 takılı iken hepimiz hemen hemen aynı gidiyoruz.
Sonuçta arabasına güvenen deniyor rollingte 14 te takılır arabada boşaltılır motorda yüklenir. Şimdi senin araban ilk günki gibimi değil.
Neyse cumartesi gecesi denenir ama cumartesiyi pek tavsiye etmiyorum çok denendi cumartesileri bi baş ağrısı durumu olmasın.
o gece UR plakada yanınızda olsunda deneyecez
son cikigiimiz geceden farkli bise yoktu ve 4 sonuna kadar teyfunla kafa kafaya giderken, 14lerle 3 boy falan onundeydim.
sen cok alaycisin hala ama ben adim gibi eminim senin araban ayniysa ben yine 17lerle gecicem seni ;) (15 lerin var artik en az 1kac boy ordan avantajinda var)
ben gunluk kullanimda 17 leri seviyorum ve kullaniyorum ama denerken 14 takiyroum bnu herkezde biliyo, o zmnlar hicbi iddam yoktu ve 17lerle geldim, sirf sen daha fazla atip tutma die yine 17lerle gelicem ve bana 10 boy at arabami saticam, ama dikkat et geride kalma ;)
arabada ekstra hic bise yok sadece jant 3 boy falan fark ediyo..
Bu arada Rolling öncesi gaz olan arkadaşlara. Fresha Soda tavsiye ediyoruz. Biz denedik faydalı oluyor. :)
http://img27.picoodle.com/img/img27/...lm_84baf13.jpg
baris sen medyumluga mi basladin, yoksa akil mi okumaya basladin anlamadim..
rpf01 benim gorup iste budur dedigim bi jant, hafif olusuda daha cazip gelen bi yani ama yine oncelikle goruntu ve 7.5 kilo degil 7 kilo, sac jantla ayni ayirlikta dun tarttim..
sana cvp vermekten biktim ama sen hala atip tutmaktan bikmadin. bi cenen susun da gel deneyelim rahatla artik. siz bu aksam cikicaksaniz gelim bende 17leride takicam soz yoksa 14lerle kac boy yiyecegini sen bile tahmin edemessin tabi ;):hahaha:
Ağırlıktan ziyade lastiğin dönüş devri çok ama çok fark ettiriyor. Söylediğim gibi 50 60 la giderken 5 te bastık 100 km de 1 boy açmış oluyor K vtec ve araçlar vtec açmamış durumda.
benim arabamda ekstradan sadece headers sen beni gec ztn senin arabana neler yapip soylemedigini ben arar bulurum, yani ul nin seni abartisiz 10 boy gectigi zmn ki gibi arabam/ bu aksam varmi bise??
:) Barış bugün ne varki anadolu yakasındamı yoksam. Bu arada herhalde yüzyüze konuşulan konular klavyede yazınca böyle öküz bi hal alıyor. Halbuki bu normal bir konuşma.
evet abi cenen sussun hep konsuosun ana seni gecetigimi hatirlamiyosun. koraylada gorsucen oda evet seni k gecmisti diyince ayni sekilde konusmaya devam edebilicekmisin?? ztn benim uzuatmamin tum nedenide bu yoksa ne seninle baris nede baskasiyla ne derdim olabilir allah askina ;)
Yakında deneme olursa ben 15 vti jantlarını takıp K vtec ile bi deneyeceğim. O 17 lerle gelecek galiba akşam. Beni 3 boy geçti 14 lerle şimdi tam tersini yapalım sadece bende 15 vti jantı olacak fark ne olacak sizde görün.
Ben gelsem hepinizi geçerim de !...
Canım istemiooo :D:D:D:D:D:D:D:D